Weekmeel 13

Intro

Mijn beste wineesjes

Zet jullie maar schrap voor de laatste week voor de paasvakantie!
Niet enkel gaan we jullie volstouwen met bicky's, er is ook een bierbowling! En een foute top 82! En we gaan karten! Woehoew!

Tot dan!

[26-03] IFK Hockey (floorball)

Het is weeral tijd voor nog een IFK en deze keer hebben we iets nieuw te bieden vergeleken met vorige jaren, namelijk hockey! Voor dit evenement spelen de grotere kringen in een aparte competitie zodat kleinere kringen zoals wij ook eens een kans krijgen om te winnen. De wedstrijden behouden de regel om met 6 tegen 6 te spelen waarbij er telkens 2 dames op het veld moeten staan. Zodat er genoeg wedstrijden kunnen gespeeld worden zal dit IFK verspreid worden over 2 data: maandag 26 maart en maandag 23 april. Of je nu zelf wil meespelen of gewoonweg supporteren, kom zeker af naar deze activiteit!

Waar: GUSB
Wanneer: Maandag 26 maart
Vanaf: 19u00

[27-03] Bicky's @S9

Een gezond ontbijt rijk aan vitamientjes is de beste manier om je dag goed te starten. Wij zouden WiNA niet zijn moesten we er niet voor zorgen dat al onze leden hier minstens één keer per jaar de kans toe krijgen. Daarom organiseren we op dinsdag 27 maart Bicky's@S9. Jullie kunnen dan met z'n allen vanaf kwart na 8 een Bicky komen eten aan de ingang van S9. We blijven verkopen tot half 3 in de middag of tot zolang de voorraad strekt.

Waar: S9 (duh...)
Wanneer: Dinsdag 27 maart
Vanaf: 8u30
Tot: 14u30 (op=op)
Prijs: €1.50 per Bicky

[27-03] Foute Top 82

Hoe kunnen we het 82-jarig bestaan van WiNA beter vieren dan met een foute top 82? Het juiste antwoord? Niet. Op 27 maart vanaf 21u spelen wij de meest foute nummers allertijden en jullie stem telt! Liedjes nomineren en stemmen kan via onderstaande link. Vergeet ook zeker niet om je zo fout mogelijk te verkleden! Tot dan!

Waar: Canard Bizar
Wanneer: Dinsdag 27 maart
Vanaf: 21u00
Stemmen: top.wina-gent.be/editions/13

[28-03] Karten

Ben je het beu om altijd maar racespelletjes te spelen en ben je klaar voor het echte werk? Dan is dit jouw kans. Op 28 woensdag maart gaat WiNA karten! Tijd om te zien wie hier de echte stoere racer is en wie hopeloos achterop blijft.

We verzamelen om 19u30 aan Dok Noord 7 in Gent. Er word 2 keer gereden en we eindigen om 21u. Breng zeker jullie Guidobon voor ekart mee voor korting! Indien je er geen hebt, stuur dan een mailtje naar cultuur@wina-gent.be. De prijs voor het karten bedraagd €20. Vergeet je ook niet in te schrijven op de site, want er is maar plaats voorzien voor 20 personen. Tot dan!

Waar: Dok Noord 7
Wanneer: Woensdag 28 maart
Vanaf: 19u30
Prijs: €20 met guidobon
Inschrijven: wina-gent.be/events/71

[29-03] Bierbowling

Het is weer tijd voor de bierbowling liefste Wineesjes! Voor 15 euro als lid en 17 euro als niet-lid krijg je twee spelletjes bowling en ongelimiteerd bier! Inschrijven is verplicht en doe je door je hieronder in te schrijven en een mailtje te sturen naar schachtentemmer@wina-gent.be met de mensen erbij met wie je op een baan wilt. We hebben 8 banen ter beschikking en er mogen maximaal 8 mensen per baan om het bowlen toch wat vlot te doen verlopen. Een overzichtje van de banen zal te vinden zijn op het Facebook evenement.

Waar: Overpoort Bowl
Wanneer: Donderdag 29 maart
Vanaf: 20u00
Prijs: €15 voor leden, €17 voor niet-leden
Inschrijven: wina-gent.be/events/49

[03-04 tot 05-04] WiNA-weekend

Terug van weggeweest: het WiNA-weekend!

Prijs: 35 euro (excl vervoer), over te schrijven op BE52 7330 1008 5909.
Eten, drank en overnachting inbegrepen.

Mee te nemen:
- Slaapzak of bedovertrek en lakens.
- Goed humeur
- Alles wat je op reis meenemt: reservekleren, handdoek, tandenborstel, ....
- Optioneel: Kledij die nat mag worden (er zijn namelijk bootjes)

Waar: Appeldijkstraat 36, 2880 Weert
Wanneer: Dinsdag 3 april tot donderdag 5 april
Vanaf: 10u00
Prijs: €35
Inschrijven: wina-gent.be/events/62

[15-04] Verbroederingscantus der Wetenschappen

Wees snel om in te schrijven! Naast de cantor, temmer en senior mogen er nog 17 andere Wineesjes mee.

Waar: Karaoke
Wanneer: Zondag 15 april
Io Vivat: 20u30
Prijs: €10
Inschrijven: wina-gent.be/events/50

[17-04] WiNA-dag II

We zitten alweer over de helft van het tweede semester en komen stilaan dichter bij de zomer. Dit merken we hopelijk allemaal door het weer dat op het gemak weer beter en beter wordt. De ideale gelegenheid dus om vlees op de bbq te smijten en deze gezellig met zen allen, en een pintje uiteraard, op te eten op WiNA-dag 2. De hele middag zullen jullie uiteraard al de gelegenheid hebben om gezellig iets te drinken met ons aan de zijkant van S9. De BBQ is 7 euro voor leden en 10 euro voor niet-leden, inschrijven is verplicht. Dit kan tot en met donderdag 12/04. Achteraf zetten we zoals altijd een gratis vat in de CB!

Het vlees van de BBQ wordt verwacht klaar te zijn rond 18u.

Waar: S9, campus Sterre
Wanneer: Dinsdag 17 april
Vanaf: 13u00
Prijs BBQ: €7 voor leden, €10 voor niet-leden
Inschrijven: wina-gent.be/events/60

Outro

Kusjes van jullie PR-intern
Matthias