WiNA's Weekmeel

9 april 2022

[09/04] WiNA's Weekmeel - Lustrum 85!!!

Dag liefste Wineesjes!

Het aftellen naar de lustrumweek is begonnen! Na de paasvakantie vliegen we er direct in. Eén boodschap: clear your schedule, want het wordt memorabel. Vanaf 19 april beginnen we eraan. Benieuwd wat het lustrumcomité voor jullie in petto heeft? Lees dan zeker de weekmail door en meer info kan je vinden op lustrumsite.

WiNA-Bar

Elke midddag zal de WiNA-Bar op het grasveld achter S9 open zijn vanaf 11u30. Wij voorzien eten en drinken zodat je niet helemaal naar S5 moet. Ook ‘s avonds is de WiNA-Bar the place to be en voorzien we ook wat voor de hongerigen en kan je genieten van ons uitgebreide aanbod aan drank. Alle openingsuren en info over de WiNA-Bar vind je hier terug.

Di 19/04 - Lustrumopeningsreceptie

De week wordt geopend met een knallende Lustrum Receptie. Vanaf 17u30 worden jullie verwacht op het grasveld achter S9. Jullie worden ontvangen met heerlijke cava/fruitsap en lekkere hapjes. Om 19u zorgt de live band ‘Spoonful’ voor een gezellige sfeer. Inschrijven hiervoor is verplicht en kan je hier doen.

Woe 20/04 - Ibiza Beach Day

Onze eerste themadag is niets minder dan de Ibiza Beach Day. Onze WiNA-bar toveren we om in een heuse beach bar. En ja, uiteraard verkopen we cocktails! Een halve liter cocktail voor €5! De dag sluiten we af met een knaller van een Ibiza Party!

Do 21/04 - Destill & Kill

Om 13u30 vertrekt de bus aan de Sterre en neemt die je mee naar de Delirium brouwerij in Melle! Hier krijg je een rondleiding en mag je ook enkele van hun geweldige biertjes proeven. Wees niet getreurd als je niet bent voldaan, eenmaal terug op de Sterre, voorzien we in de WiNA-bar heel wat verschillende biertjes van de brouwerij. Wanneer onze WiNA-Bar dan sluit, is het nogsteeds niet gedaan, want we hebben nog een fantastische lasershoot activiteit in de aanbieding, op onze eigen Campus Sterre! Inschrijven voor het brouwerijbezoek en het lasershooten is verplicht en kan gemakkelijk via de WiNA Shop.

Vr 22/04 - Lustrumcantus

Neen, geen nieuw kringlied dit jaar. Desondanks wil je deze cantus à la lustrumeditie niet missen! Begeleiding door een duo van muzikanten en de enige echte lustrumbierpot mag je alvast verwachten. Wie weet staan er nog meer verrassingen gepland… Io Vivat om 18u, op het grasveld van S9 in de WiNA-Bar. Snacks worden voorzien!
Een ticket koop je hier!

Za 23/04 - Oudledenactiviteit

Wil je graag nog eens je vriendjes van 'op den unief' terugzien en ondertussen je buikje rond eten? Wees dan zeker welkom op onze oudledenactiviteit. We organiseren een heerlijke BBQ aan S9 voor oudleden en pro-praesidia. Inschrijven is verplicht en kan je hier doen.

Ma 25/04 - Highland Games

I volunteer! -ahnee, dat zijn andere games. Wil je ook eens gooien met een boomstam of stoefen hoever jij kan kogelstoten? Trek dan alvast je kilt al aan, want wij organiseren onze eigen WiNA Highland Games. De games worden geopend met een goed klinkende openingsceremonie om 19u. Inschrijven doe je in een team van 3 spelers en kan je hier doen. May the odds be ever in your favor!

Di 26/04 - WiNA-Dag 2

‘s Ochtends (vanaf 8u) voorzien we een heerlijk ontbijt. In de namiddag kan je je verwachten aan allerlei speelse activiteiten en halen we opnieuw het kind (dat verborgen zit onder die depressie van studeren) in jou terug naar boven. De WiNA-Bar blijft doorlopend open en ‘s avonds staat er nog een hete verrassing te wachten. WiNA-dag 2 en de lustrumweek sluiten we vervolgens af met een banger van een slotparty!

Inschrijvingen

De komende weken hebben we heel wat activiteiten waar je je voor moet inschrijven. Om jullie er van te verzekeren dat jullie deze top-activiteiten niet moeten missen zetten we ze hieronder op een rijtje. Je vindt ook alles hier op onze site terug. Daarnaast is iedereen natuurlijk steeds vrij welkom in onze WiNA-Bar!

Aankomende activiteiten

Activiteit Deadline Tickets
Lustrumopeningsreceptie Tot en met 17 april Inschrijven
Brouwerijbezoek Tot en met 20 april (beperkte plaatsen) Inschrijven
Lasershooten Tot en met 20 april (beperkte plaatsen) Inschrijven
Lustrumcantus Tot en met 21 april (beperkte plaatsen) Inschrijven
Oudledenactiviteit Tot en met 18 april Inschrijven
Highland Games Tot en met 24 april (beperkte plaatsen Inschrijven

Zijn jullie er al helemaal klaar voor? Wij ook! Hou zeker de lustrumsite en onze sociale media in de gaten voor bijkomende updates. Veel succes nog met studeren en we verwachten jullie massaal tijdens de lustrumweek!

Opgetogen groetjes van het lustrumcomité