Weekmeel 52

Intro

Dag allerliefste Wineesjes!

Het belooft een week vol culturele, sportieve en studentikoze evenementen te worden!

[18/11] IFK minivoetbal

Kun jij best wel tegen een balletje trappen? Of ben jij beter in supporteren? Zak dan zeker af naar het GUSB op maandag 18 november! De match zal van start gaan om 22u. Indien interesse, kun je gerust een mailtje of bericht sturen naar de sportjes.

[19/11] IFK Judo

Inschrijven en weging voor het IFK Judo gebeurt ter plaatse van 18u tot 18u30.
De wedstrijden vinden plaats van 18u tot 18u30 voor dames en heren met witte t.e.m. blauwe gordels, en van 20u tot 20u30 voor dames en heren met bruine of zwarte gordels.
Indien je wilt deelnemen, stuur gerust een mail of bericht naar een van de sportjes.
Meer info vind je bij hun of in de Facebook groep: WiNA Sportteam.

[19/11] Bierkoning + kaas- en bitterballenavond

Smeer die kelen alvast, want het is weer tijd voor de fameuze bierkoningverkiezing! Dinsdag 19 november strijden onze leden voor de felbegeerde titel van bierkoning, bierkoningin of schachtenkoning. Inschrijven is volledig gratis en gebeurt de avond zelf bij onze temmer vanaf 21u.
Wie eerst een fondje wil leggen heeft geluk, want die avond verkopen we ook weer bitterballen en kaasballen. Leden kunnen à volonté van deze lekkernijen genieten voor de luttele prijs van €3 (€4 voor niet-leden). Een portie van 5 ballen is ook verkrijgbaar voor €1.

[21/11] Quiz

Ja ja, dat lees je goed! Dit is dé uitgelezen kans om op te scheppen met al die nutteloze feitjes en weetjes, je uitgebreide kennis of pure gokskills. Deelnemen kan in groepen van vier voor slechts 8 eurootjes, en ook niet-Winezen zijn welkom! Inschrijven kan tot en met woensdag 20 november, maar wacht niet te lang want vol = vol.
Meer info en inschrijvingen vind je op de site.

[24/11] WiNA gaat naar Lieven Scheire

WiNA zou WiNA niet zijn als we met z'n allen geen "lezing" zouden bijwonen rond wetenschap. Daarom gaan we op 24 november op tocht naar nerdland, we gaan namelijk allemaal samen gaan kijken naar Lieven Scheire, DNA XL: The Nerd Edition!! Deze show vol wetenschap en humor speelt zich af in Schouwburg NT Gent. Inschrijvingen hiervoor zijn jammer genoeg volzet. De gelukkigen die een plaatsje hebben kunnen bemachtigen vinden alle informatie op de site of op het Facebook evenement.

Outro

Moge we jullie talrijk verwachten, want er valt voor ieder wat te beleven deze week!

Poezelige woefjes,
Jullie PR-Intern Kelly