WiNA's Weekmeel

19 maart 2022

[19/03] WiNA's Weekmeel

Dag liefste Winezen!

Na een druk gevulde week met o.a. een bierbowling, een jobbeurs en wat barbecues zijn we er deze week weer met een even druk gevulde week, want er zal bijna elke dag iets te doen zijn! Kom deze week croques eten aan S9, ga zingen op de massacantus, geniet van cocktails op de nacht der wetenschappen of ga mee karten. De week sluiten we dan op zaterdag af in Leuven met de verbroederingscantus der WiNA’s.

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Event
21 maart 11:30 Croquestandje Info
21 maart 20:00 IFK Badminton niet-geklasseerden Info
22 maart 19:00 Massacantus Info
23 maart 22:00 Nacht der wetenschappen Info
24 maart 20:30 Karting Info Tickets
26 maart 20:00 Verbroederingscantus der WiNA's Info Tickets

Verkiezingen

We zijn bijna in de helft van het tweede semester aanbeland en daarom beginnen wij bij WiNA stilaan aan het volgende academiejaar te denken. De komende weken gaan we op zoek naar 15 enthousiastelingen die de fakkel willen overnemen van het huidige praesidium. Nog niet zeker of dit iets voor jou is? Neem dan alvast een kijkje op deze pagina vol met informatie over wat dat praesidium allemaal inhoudt. Stel je liever je vragen persoonlijk aan de huidige praesidiumleden? Dat kan op het infomoment op 30 maart. De kiesvergadering, waar je je officieel kandidaat kan stellen, valt op 28 april, waarna we op 9 mei overgaan tot de enige echte WiNA Verkiezingen!

Massacantus

Deze week is het massacantus, maar om dit grootse evenement op tijd klaar te krijgen vraagt het massacantuscomité aan elke vereniging enkele vrijwilligers voor de opbouw en afbraak. Heb jij dinsdag van 13u tot 16u even tijd voor de opbouw of kan jij na de massacantus nog een handje helpen? Stuur dan een mailtje naar praeses@wina-gent.be! De vrijwilligers krijgen de helft van hun ticket terugbetaald door WiNA.

WiNA's Web

Elke week lichten we een klein stukje van het ondertussen gigantische WiNA Web toe en deze week is het de beurt aan de nieuwe studiehulp applicatie: WiNA Studie. Hier kan je alles terugvinden dat je kan helpen bij je studies. Van persoonlijke begeleiding en ondersteuning tot tal van oude examens en samenvattingen. We zijn momenteel nog volop deze applicatie aan het uitbreiden om onze studenten maximaal te ondersteunen. Heb je zelf nog ideeën om onze studiehulp nog beter te maken, laat het ons dan zeker weten!

Inschrijvingen

De komende weken hebben we enkele activiteiten waar je je voor moet inschrijven. Om jullie er van te verzekeren dat jullie deze top-activiteiten niet moeten missen zetten we ze hieronder op een rijtje.

Activiteit Inschrijvingen Tickets
Karting Nog 10 tickets! Tickets kan je hier kopen.
Verbroederingscantus der WiNA's Nog 14 tickets! Tickets kan je hier kopen.
Casinocantusl Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Tickets kan je hier kopen.
WiNA's Galabal Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Tickets kan je hier kopen.
WiNA's Wacky Weekend Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Tickets kan je hier kopen.

Dit was het dan weer voor deze week! We hopen jullie allemaal te zien deze week, want er is weer voor ieder wat wils! Geniet volgende week zeker van dat zonnetje en dat mooie lenteweer en dan schrijf ik jullie volgende week weer!

Veel knuffels,
Jullie PR-Intern Jitse

Sponsors