WiNA's Weekmeel

25 september 2022

[25/09] WiNA's Weekmeel

Dag liefste Winezen

Het nieuwe academiejaar staat weer voor de deur, maar niet getreurd. Dat betekent ook dat er weer WiNA activiteiten in aantocht zijn!
Volgende dinsdag vindt WiNA dag I plaats met een gratis barbecue voor onze leden en maar liefst 2 gratis vaten! Daar zeg je toch geen nee tegen? Inschrijven hiervoor kan nog tot middernacht vanavond.

Een nieuw academiejaar betekent natuurlijk ook een nieuw Praesidium en dus ook een nieuwe PR-intern. Bij deze dus hallo, ik ben Louise. Jullie zullen mij dit jaar nog vaker horen in deze weekmeels en natuurlijk op onze social media. Ik hoop jullie ook tegen te komen op onze activiteiten zodat ik (niet zo) subtiel fantastische foto's kan maken van jullie mooie gezichtjes.

Willen jullie het Praesidium nog wat beter leren kennen? Neem dan zeker een kijkje in het infostrakske. Te vinden in S9 en op de website.

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Event
26 september 18:00 Games night Info Enkel eerstejaars!
27 september WiNA-dag I Info Laatste kans om je in te schrijven voor onze heerlijke BBQ!
29 september 18:00 Bierpong for dummies Info Enkel Eerstejaars!

Wordt lid!

Een nieuw academiejaar betekent weer een heel aantal deals voor onze leden, als lid bij WiNA krijg je korting op de cursusverkoop en activiteiten, krijg je op vertoon van je lidkaart korting op een heleboel plaatsen.
Twijfel je nog steeds? WiNA voorziet komende dinsdag ook een gratis barbecue voor haar leden, met ervoor en erna een gratis vat. Als dat geen goede deal is.
Lid worden kan je doen op onze users , en kost slechts 12 euro. Als je geen WiNA-richting studeert moet je hier nog een uitzonderingsaanvraag indienen.

Vrijwilligers

Deze zomer hebben we ons beste beentje voorgezet en een vrijwilligerssysteem op poten gezet. Kom jij graag een uurtje meehelpen op één van onze activiteiten in ruil voor een beloning? Dan kan je een shift opvullen op onze vrijwilligerspagina . We zoeken momenteel nog vrijwilligers voor barshiften en om te barbecueën.
Bij vragen over je shift mag je steeds mailen naar praeses@wina-gent.be.

Cursusverkoop

Net als ieder jaar verdelen wij ook dit jaar de cursussen. Op onze shop kan je de juiste cursussen en handboeken vinden voor jouw opleiding. Om het jezelf nog gemakkelijker te maken kan je op WiNA studie al je vakken toevoegen aan je account. Als je op de webshop dan filter op ‘mijn curriculum’ krijg je automatisch al het nodige studiemateriaal op de pagina.
Als je al het nodige lesmateriaal hebt toegevoegd kan je op ‘winkelmandje| Bestelling afronden’ klikken. Eens je bestelling gecontroleerd is kan je verdergaan en de juiste informatie invullen. Hierna kies je de gewenste betaalmogelijkheden. Vervolgens kan je het gewenste afhaalmoment kiezen en vervolledig je, indien gekozen, je online betaling.

WiNA's Web

Geniet jij ook zo van die hilarische glijbaantjes in onze strakskes? Hoor jij soms ook een uitspraak die er perfect bij zou passen? Vanaf nu kan iedereen met een account op onze site glijbaantjes gemakkelijk insturen via WiNA Home. Wie weet vindt jouw gekke uitspraak zijn weg naar het volgende strakske!

Inschrijvingen

De komende weken hebben we enkele activiteiten waar je je voor moet inschrijven. Om jullie er van te verzekeren dat jullie deze top-activiteiten niet moeten missen zetten we ze hieronder op een rijtje.

Activiteit Inschrijvingen Tickets
BBQ WiNA-dag Inschrijven kan tot 26 september om 22:00 Tickets kan je hier kopen.
Pasta-Avond Inschrijven kan tot 28 september om middernacht Tickets kan je hier kopen.
Openingscantus Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Tickets kan je hier kopen.

Om af te sluiten wens ik jullie heel veel succes en natuurlijk ook veel plezier het komend academiejaar. Ik hoop jullie allemaal nog veel tegen te komen op activiteiten dit jaar.

Tot dinsdag op WiNA dag I;))

Groetjes van jullie allerliefste PR-intern
Louise

Sponsors