Weekmeel 98

Intro

Dag liefste Winezen
De dagen worden kort, de nachten worden lang en het weer is guur: tijd dus om warme chocomelk te drinken bij die online lessen. Heb jij, net als iedereen, nood aan wat ontspanning? Ook deze week heeft ons praesidium hun best gedaan om jullie hierbij te helpen, ontdek snel wat er gepland is!

[06/12] IFK Badminton niet-geklasseerden

Onder voorbehoud <br />Heb jij zin om samen met onze sportjes WiNA naar de overwinnning te badmintonnen? Kom dan meespelen in het GUSB, de heren starten om 17:45, dames om 20:00. Helaas is de deadline voor de inschrijvingen al afgelopen, maar volgend semester staan er weer een heel aantal sport activiteiten op het programma!

[07/12] WiNA's dolle discordavond

De coronacurves zijn weer aan het stijgen, maar dat betekent niet dat ons plezier gaat dalen! Kom op dinsdag 7 december naar WiNA's discord en join een paar van onze klassieke spelletjes zoals skribbl.io, garticphone, drieman en kahoot, maar we hebben ook een nieuwigheid voor jullie in petto: 'Psych!'. Wil je echter toch nog graag naar de kloten achter je pc? Geen zorgen, want de Feestjes hebben allerlei drankregels aan de spelletjes gelinkt! Je kan ons joinen via deze link: https://discord.gg/2Wxw3MC

WiNA's blokspot

Onder voorbehoud <br /> Omdat samen studeren leuker is dan alleen hebben we met WiNA een blokspot ingericht om de kerstblok te overleven en het leed te delen. De inschrijvingen zullen opengaan op maandag 6 december om 16:00. De Blokspot is bedoeld voor alle Winezen en studenten wiskunde, informatica en fysica & sterrenkunde. <br />Reserveren is verplicht en kan op https://studie.wina-gent.be/blokspot/ , de regels en het verloop van de blokspot kan je hier ook vinden.

WiNA zoekt IT/ Dev-team

WiNA is momenteel nog steeds op zoek naar een enthousiast student die graag ons praesidium wilt vervolledigen als IT. Verder zoeken we ook studenten die willen mee programmeren in het WiNA dev-team. <br />Heb jij interesse om als IT ons dev-team te leiden, of wil jij als dev-team graag mee werken aan WiNA-applicaties, stuur dan zeker een mailtje naar

Outro

Dit was het dan voor deze week, geniet nog van die laatste lesweken en hopelijk zien we elkaar gauw weer. Vergeet morgennacht trouwens je schoentje zeker niet te zetten, want dan komt de vriend van ieder kind langs (en vergeet zeker geen worteltje voor het paard, en pintje voor die piet (of jezelf) )!
Veel knuffels,
Jullie PR-Intern Jitse