Weekmeel 97

Intro

Liefste Winezen
Na het overlegcomité van gisteren start ik deze weekmeel helaas in mineur. Met veel spijt in ons hart moeten we meedelen dat er dit semester geen clubavonden of cantussen meer zullen doorgaan. Maar niet getreurd, zodra het weer toegelaten is zal er weer een hele reeks aan top-activiteiten klaarstaan voor jullie! Voorlopig gaan de IFKs gelukkig nog wel door, dus kan je je bierbuikje van de bierkoning er wat af trainen.

[29/11] IFK minivoetbal dames

Dames, verenig u! We zullen ons maandag van onze beste kant laten zien tijdens het IFK minivoetbal. Heb jij zin om eens tegen ballen te trappen? Stuur dan snel een mail naar of stuur een berichtje naar Jarne of Vincent.

WiNA zoekt IT/ Dev-team

WiNA is momenteel nog steeds op zoek naar een enthousiast student die graag ons praesidium wilt vervolledigen als IT. Wil je graag ons dev-team leiden en onze website verder ontwikkelen, stuur dan zeker een mailtje naar . Verder zoeken we ook studenten die willen mee programmeren in het WiNA dev-team. Heb je interesse om mee te werken aan WiNA-applicaties, stuur dan zeker een bericht naar Robin Vande Vyver voor meer informatie. Je kan hem bereiken via Messenger of via mail op .

WiNA's blokspot

Dit jaar zal WiNA tijdens de inhaalweek en het kerstreces haar studenten voorzien van een studeerplekje. Binnenkort kunnen jullie voor elke weekdag een plekje reserveren om samen te studeren bij je favoriete kring. Meer info volgt in de loop van het weekend, houd dus zeker de site of facebook in de gaten!

Outro

Het zal dus een rustige week zijn, maar dan hebben we misschien eens tijd om die cursus uit dat plastiekje te halen. Voor ik jullie weer een weekje met rust laat met mijn gezeur wil ik toch nog afsluiten met enkele tips om het 'winterpakket' dat ons opgelegd wordt te overleven. Hou zeker contact met je favoriete winezen en andere mensen die je lief hebt, probeer toch dagelijks een stapje buiten te zetten voor een frisse neus en wees vooral niet te streng voor jezelf tijdens het studeren!
Veel knuffels,
Jullie PR-Intern, Jitse