Weekmeel 96

Intro

Hoi liefste Wineesjes!
Hier is jullie favoriete praesidium weer met enkele toppers van activiteiten. Begin die hersens al maar te kraken, die kelen te smeren en train je maag alvast voor de beste ballen van je leven!

[23/11] Bierkoning en bitterballenavond

Bier en ballen, wat heeft een Winees nog meer nodig? Kom deze dinsdag zeker naar onze clubavond en ga de strijd aan voor de drie meest gegeerde titels: Bierkoning, Bierkoningin en Schachtenkoning. <br /> Met al dat bier is het natuurlijk belangrijk om genoeg te eten, daarom voorzien onze feestjes ons van de grootste zaligheden ter wereld: kaasballen en bitterballen! Slechts voor €2 voor leden en €3 voor niet-leden kan je je een hele avond vol proppen met je favoriete snacks. Voor de minder grote eters onder ons is er ook de mogelijkheid om een portie ballen te bestellen aan €1 .

[25/11] WiNA Quiz

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse WiNA-quiz waar je kan laten zien dat jouw groep het slimst is! Strijd samen met je vrienden om leuke prijzen. Buig je over moeilijke vragen en pijnig je hersenen met uitdagende puzzels. Een avond vol plezier gegarandeerd! Schrijf je zeker in voor woensdag 24 november, en wie weet ga jij wel naar huis met je droomprijs!

Outro

Dit was het dan weer voor deze week, hopelijk zie ik jullie allemaal verschijnen op deze twee top-activiteiten.
Helaas zijn er vanaf deze week ook strengere regels, per activiteit kijkt het praesidium naar de beste opties. We zullen telkens zo snel mogelijk communiceren over de geldende regels per activiteit en zullen er het beste van maken.
Veel knuffels (coronaproof)
Jullie PR-Intern Jitse