Weekmeel 95

Intro

Dag liefste wineesjes!
Na twee weken met wat extra verlofdaagjes vliegen we er weer in met een heleboel leuke activiteiten voor jullie. Voor iedereen zal er wat wils zijn, wil je sporten met je maten, gezellig een film kijken of toch maar van dat studentenleven genieten met een coole cantus? Deze week kan het allemaal!

[15/11] IFK minivoetbal heren

Toon je beste kant, en versla samen met andere winezen de VLK en HILOK in het IFK minivoetbal. Heb je interesse? Stuur een berichtje naar de sportjes Jarne of Vincent of naar !

[15/11] Spitbullnight

Ook dit jaar is er in ons geliefde clubcafé de enige echte spitbullavond, en daar moet WiNA bij zijn! Maandag 15 november kan je terecht in de canard bizar voor een promo van 4 spitbull kokers + 1 gratis, kom dus zeker langs voor een top-avond!

[16/11] Kickertoernooi

Warm alvast die handjes op, want hier komt de derde editie van het kickertoernooi in de WiNA-geschiedenis. Vorm het ultieme dreamteam en wordt de koning van de voetbaltafel! De winnaars krijgen een drankkaart van de CB. Inschrijven kan tot zondagnacht, alle regels staan nog eens uitgelegd op https://wina-gent.be/events/504 .

[17/11] Filmavond

Kom gezellig chillen met jullie cinemaatjes op onze filmavond! We toveren auditorium S9, A0 om tot een ware mini-cinema! Breng gerust zelf een dekentje en kussen mee voor extra gezelligheid. Er zal natuurlijk ook popcorn te koop zijn aan een studentikoze prijs. De film start om 19u00 so be there or be square!

[18/11] Nadoop

Kon je er tijdens de doop niet bij zijn en wil je toch zo graag net als je vrienden een schachtje worden bij WiNA? Tijdens onze nadoop en zeevaarderscantus krijg je de kans om te bewijzen dat je man/vrouw/x genoeg bent om dat prachtige zwart-gele lintje te dragen.

[18/11] Na-ontgroening

Kon je er tijdens de ontgroening vorige maand niet bijzijn en wil je toch zo graag net als je vrienden een commilito worden? Tijdens onze zeevaarderscantus krijg je de kans om te bewijzen dat je klaar bent om dat zwart-gele lintje van schouder te veranderen.

[18/11] WiNA's zeevaarderscantus

Ahoy, matey! Yarr! Op donderdag 18 november vaart WiNA uit voor een nachtelijke tocht over de 7 zeeën onder begeleiding van Kapitein Kobe. Om de gemoederen tijdens onze tocht hoog te houden nemen we natuurlijk enkele vaten gerstenat mee aan boord en gaan we onderweg zeemansliederen te zingen.

[25/11] WiNA Quiz

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse WiNA-quiz waar je kan laten zien dat jouw groep het slimst is! Strijd samen met je vrienden om leuke prijzen. Buig je over moeilijke vragen en pijnig je hersenen met uitdagende puzzels. Een avond vol plezier gegarandeerd!

Outro

Geniet maar van deze druk gevulde week en hopelijk zie ik jullie allemaal op deze top-activiteiten!
Veel knuffels,
Jullie PR-Intern Jitse