Weekmeel 93

Intro

Liefste Wineesjes
Intussen gaan we de eerste week in met onze schachtjes, sommigen al wat meer blut dan anderen (sommigen voelen dat niet in hun portemonnee).
Laten we ze direct meepakken in het echte studentenleven.

WiNA zoekt IT

WiNA is op zoek naar een IT. Wil jij graag bij ons top-praesidium horen en wil jij de leider van ons dev-team zijn? Stuur dan zeker je motivatiebrief door naar voor maandag 8 november 17:30! Aarzel ook zeker niet om vragen te stellen. Dinsdag 9 november zal er op de algemene vergadering gestemd worden, iedereen die lid is kan komen!

IFT

Met spijt in ons hart moeten we jullie mededelen dat het IFT op maandag 8 november NIET zal doorgaan. De extra regels (maximum aantal in de zalen en cafetaria, mondmaskers voor niet sporters...) bovenop het CST zorgen ervoor dat we het studentikoze aspect van het IFT volledig zouden moeten verloochenen. Daarbovenop met de huidige stijging in de cijfers kunnen we het niet riskeren om het virus op deze manier voeding te geven. Ondanks de afgelasting van het IFT gaan de IFK competities wel nog verder, met dit semester nog het minivoetbal, zwemmarathon en badminton voor geklasseerden. Er wordt vanuit de organisatie gekeken naar een nieuwe datum voor het IFT, en als die gevonden is zullen we jullie die zeker meegeven.

WiNA's Slav Squat Avond

Heb jij ook zin in een (on)vergetelijk slavavontuur, haal die tracksuits dan alvast onder het stof vandaan en beoefen je slav squat tot in de puntjes! Voor 5 shotjes Wodka betaal je slechts 10€, ongetwijfeld het recept voor een wilde avond!

Outro

Zo dat was het weer voor deze week, we hebben gelukkig weer een rustdagje dus maak daar zeker gebruik van! Zorg voor jezelf, je schachtjes en je medewineesjes en geniet van het koude herfstweer.
Veel knuffels,
Jullie PR-Intern Jitse