Weekmeel 92

Intro

Liefste Wineesjes
Deze week is het zover, we krijgen weer schachten om pizza's te halen en boodschappen te doen. Maar dat is niet het enige wat in deze leuke week gepland staat, want dit weekend is het natuurlijk ook halloween! (of halloWiNA?)

WiNA zoekt IT

WiNA is op zoek naar een IT. Wil jij graag bij ons top-praesidium horen en wil jij de leider van ons dev-team zijn? Stuur dan zeker je motivatiebrief door naar voor maandag 8 oktober 17:30! Aarzel ook zeker niet om vragen te stellen.

[02/11] Halloween clubavond

De donkere sferen van Halloween blijven nog enkele dagen nazinderen en daarom gaat WiNA deze dinsdag verkleed naar een clubavond! Kom als wolf, vampier, mummy of een herexamen (dat zijn immers de echte angsten van studenten) en griezel er op los met ons Praesidium!

[03/11] Testwedstrijd IFT voetbal

Omdat we in de voorrondes tweede zijn geworden van de poule gaan we woensdag de strijd aan tegen het VPPK. Ben jij klaar om je strijdlust te tonen, en WiNA te verdedigen? Schrijf je dan zeker in bij onze sportjes Jarne en Vincent of via .

[04/11] Doop

Wil jij je graag laten dopen bij de beste kring van het hele land? Schrijf je dan zeker in voor dinsdag 2 november en wordt de nieuwste aanwinst voor WiNA! Heb je nog vragen of bedenkingen? Op onze website staat alle informatie concreet uitgelegd, aarzel ook zeker niet om je vragen naar onze schachtentemmer te sturen!

[04/11] Doopcantus

We gaan eindelijk weer schachten hebben (na twee volle weken zonder schachten). Kom zeker langs voor een mega toffe cantus, en wie weet ben je nadien een schacht rijker (en een portefeuille lichter). Let op! De cantus begint deze keer om 20:00, wees dus zeker op tijd!

[05/11] Geeks Attack! X

Tijd om weer een gezellig nachtje te gamen samen met WiNA en Zeus WPI. Denk je dat je goed bent in de games die je speelt? Kom je eer dan verdedigen tijdens een van onze competities (inschrijven verplicht). Maar we hebben ook veel games die gewoon samen gespeeld kunnen worden (inschrijven niet nodig).

Outro

Geniet van de twee dagen vakantie, rust uit en haal misschien toch eens die lessen in. Check snel je spaarrekening nog dit weekend en dan zien we jullie snel!
Blijf gezond, zet je mondmasker op, maar geniet ook zeker van je studentenleven.
Veel liefs,
Jullie PR-Intern Jitse