Weekmeel 85

Intro

Ai ai, week 11 is aangebroken...Maar niet getreurd: we bieden jullie een week vol vertier, spanning en brainless entertainment aan!
Vorige week heetten we maar liefst 28 (!!) schachtjes welkom, ik wil hen alsnog een dikke proficiat wensen met hun kersverse lintje (wie het nu al scheurt is een kip) en daarbij ook een s/o naar het DC en de dooppeters/meters om alles zo coronaproof mogelijk te laten verlopen!
Vergeet ook zeker niet te stemmen op de Floute Top (Con Te Partiro gaan we toch niet laten winnen zeg) en breng morgen ook zeker jullie stem uit tijdens de verkiezingen (kwestie van democratie ;)).

[3/05] WiNA Verkiezingen

Er is een tijd van komen en gaan en de tijd van gaan is nu gekomen... Maandag (morgen dus) verkiezen we alweer een nieuw praesidium! Je kunt online stemmen van 8.30 tot 20.00 en alle praktische info kun je vinden via het mailtje in je mailbox! De uitslag wordt bekend gemaakt op de clubavond. Veel succes aan alle kandidaten🖤💛

[4/05] Floute Top 85

Zin om los te gaan op alle collectieve guilty pleasures? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Deze dinsdag kunnen we samen genieten van onze zelfgekozen foute top tijdens onze online clubavond. Stemmen op jouw favorieten kan nog tot maandag 3 mei om 23.59. Smijt je dus maar achter je laptop, zet alle stoelen aan de kant, maak het feestbeest in je los en dans je frustraties er voor de laatste keer (voor de blok toch) uit!

[8/05] AV + Praesidiumvergadering

Heb jij een rustige zaterdagmiddag, maar wil je stiekem toch je favoriete wineesjes stalken? Kom af naar onze online vergadering en breng je input of wees toffe randanimatie of wees de stille getuige. Om 14u beginnen we eraan dus kom er gezellig bij!

[9/05] WiNA op zoek naar de Mol

Het wordt nu wel héél spannend bij de Mol...Wij zetten onze mollenjacht alleszins ongestoord verder! En zoals elke week komen we traditiegetrouw om 19.30 samen op Discord om elke handeling van onze verdachte(n) in het oog te houden. Vergeet ook zeker niet om op WiNA Gaming in te zetten.

Outro

't Is week 11 en je boeken openen zich niet vanzelf! Zet je schrap, maak een planning en bedenk jouw strategie om het gevreesde blokmonster te verslaan! Onthoud: de tijd gaat snel, gebruik hem wel xp Vergeet zeker niet om je te ontspannen of een voodoopop te maken van de prof die jou wel eens grijs haar bezorgt! Succes en geniet van het mooie weer xx

PS: jullie stralen harder dan het zonnetje
PPS: schachten, leer jullie liedjes eens deftig voor de ontgroening (ja ik heb het tegen jou, voel je maar aangesproken xx)

Groetjes aan alle scha(ch)tjes en patatjes,
Jullie PR Intern,
Ellen