Weekmeel 82

Intro

Allerliefste wineesjes,

Het semester vliegt voorbij als nooit tevoren en week acht is officieel in aantocht. Onze regering heeft de versoepelingen alweer weggedabd en lockdown 3 is aanwezig! Probeer ondanks alles vol te houden en mild te zijn voor jezelf. Ik heb echter niet alleen slecht nieuws meegebracht, het goede nieuws is namelijk dat WiNA nog steeds een waaier aan online activiteiten blijft aanbieden! Corona krijgt ons niet klein en wij blijven elkaar ondersteunen waar nodig. Je staat er nooit alleen voor ­čą░

[29/03] Workshop Sociale Ongelijkheden

Ben jij erg geïnteresseerd in maatschappelijke kwesties? Dan is deze workshop jouw cup of tea! WiNA organiseert deze workshop i.s.m. Teach For Belgium en we gaan uitgebreid in op het thema "Sociale ongelijkheden in het onderwijs". Hoe sta je zelf tegenover sociale ongelijkheden en wat kan je hier zelf tegen doen? Je komt het maandag (19.30) te weten. Vergeet je zeker niet via het evenement in te schrijven!

[30/03] Praesidiumvergadering

Zoals altijd is iedereen weer van harte welkom om af te komen naar onze vergadering! Is dit ook jouw hoogtepunt van de week of kom je maar al te graag de prachtige snoetjes van mijn medepraesidia bewonderen? Hoe dan ook, zit samen met ons klaar om 19.00!!

[30/03] Verbroedering 2.0 - WiNA X VLAK

Aangezien er helaas geen epische verbroederingscantus (mijn kater achtervolgt me nog steeds in m'n nachtmerries) zoals vorig jaar kan plaatsvinden, gaat onze verbroedering 2.0 online door! De bedoeling is dat we gezellig wat VLAK'ers leren kennen op gathertown en wat uit onze comfort zone stappen. Onze feestjes en die van VLAK hebben zelfs een tof wedstrijdje bedacht (word jij de pro-bonder?) en wees maar zeker dat het een spetterende avond wordt! We beginnen eraan om 20u, de link wordt later meegedeeld!

[31/03] Infomoment WiNA Verkiezingen

WiNA werft aan! Binnenkort komen onze ├╝berspannende verkiezingen eraan en wij zoeken kandidaten. Lijkt een praesidiumfunctie iets voor jou, maar weet je toch niet helemaal hoe de vork in de steel zit? Dan hebben wij goed nieuws, want woensdag kun je met al je vragen over de verschillende functies, de verkiezingsprocedure, etc. terecht bij het huidige praesidium.

[01/04] WiNA's Online Quiz

Zin om jouw brein hevig te doen kronkelen? Goed nieuws, want onze quiz is terug van weggeweest! Dit jaar is er een online equivalent, maar dat wil niet zeggen dat het minder spannend wordt ;) Schrijf je als de bliksem in met een groepje van maximum vier personen via het evenement en laat je innerlijke competitieve beest los!! PS: de deadline voor het inschrijven is donderdag om 14u!

[04/04] WiNA op zoek naar de Mol

Wij gaan komende zondag weer jagen op de Mol!! Elke zondag zitten we collectief om 19.30 op het puntje van onze stoel te kijken via onze Discordserver. WiNA zou natuurlijk geen WiNA zijn zonder een bijkomend spel op WiNA Gaming, dus vergeet niet om in te zetten op jouw hoofdverdachte ;)

Outro

t' Is bijna paasvakantie (Protip voor eerstejaars: blok veel in de paasvakantie, anders kan je in de problemen komen) en helaas komt de Paashaas geen versoepelingen brengen dit jaar­čśą Pluspunt: paaseitjes zijn ontzettend lekker (bijna even lekker als jij die dit leest hehe), dus we kunnen alleszins ons verdriet nog wegeten. Dikke chapeau aan alle feutjes die zo toegewijd bezig zijn met hun opdrachten, het is heel erg tof om jullie zo je best te zien doen xx

PS: kan iedereen stoppen met haten op ketchupchips, ik voel me gekwetst
PPS: sommige eerstejaars schrijven WiNA verkeerd, big sad
PPPS: xD>> xd

Groetjes en vaarwel knappe snoetjes,
Jullie PR Intern, Ellen