Weekmeel 80

Intro

Liefste wineesjes, de week van de doop is aangebroken: we hebben binnenkort nieuwe schachtjes!!!! Maar eerst heb ik een paar belangrijke aankondigingen ;)
We hebben dit jaar een creatieve oplossing bedacht, namelijk een schachtenplatform!! Hierop kan je je inschrijven voor de doop (medische fiche, vragenlijst en voorstellingsfilmpje zijn verplicht!), maar ook als commilito kan je je registreren als je interesse hebt om een schacht (als Robin en David er nog een paar overlaten ;p) te kopen. Twijfel je nog om je te laten dopen? Neem zeker een kijkje op het schachtenplatform, want de algemene info kan al die prangnde vragen ongetwijfeld beantwoorden! Hieronder nogmaals een stappenplan voor wie zich wil laten dopen!

1) Registreer je en schrijf je in op het schachtenplatform.
2) Vul de medische fiche en vragenlijst(nog niet online) in
3) Stel jezelf voor in een filmpje (liefst geen naaktbeelden/voetfilmpjes xx), zodat wij kunnen zien wat voor een fantastisch mens jij bent en mail dit TEN LAATSTE voor dinsdag 18u naar doopcomite@wina-gent.be.
4) De feutjes worden op de clubavond beurtelings verkocht. Alle commi's gaan jouw filmpje bekijken en jou erna een paar vragen stellen. Daarna begint het bieden en de hoogste bieder wint!

[16/03] Praesidiumvergadering

Ook deze week vergaderen we weer over vanalles en nog wat! Heb jij nuttige input of opmerkingen ( *kuch* ereleden *kuch*), kom ons zeker joinen!

[16/03] Online clubavond + schachtenverkoop

Hét moment waarnaar we allemaal zo lang hebben uitgekeken is er eindelijk!!! Weldra zijn we enkele schachten rijker en ook jij kan een schacht kopen. Dit jaar is er helaas geen doopcantus waar al die vuile schachtjes verkocht worden, maar wel een supertof online alternatief! Alle info kun je terugvinden op het evenement. Join zoals gewoonlijk onze Discordserver om 20u en leg het grof geld zeker op tafel ;)

[20/03] AV+ Praesidiumvergadering

Wooohoooo, niet één, maar twee praesidiumvergaderingen zijn gepland deze week! Krijg jij ook spontaan natte dromen als je het woord "praesidiumvergadering" hoort? Hou je dan zeker niet in om ons te joinen en eens te kijken hoe het er nu allemaal aan toe gaat ;) Ook voor wie zelf praesidium zou willen doen, kan dit heel erg interessant (of demotiverend) zijn!

Outro

Deze week staat natuurlijk helemaal in het teken van de doop en ik ben er helemaal klaar voor! Kan er iemand trouwens een kiel fiksen voor mij? Kben een van de dutsen die er nog geen heeft :( Wie er eentje fikst mag er ook als eerste iets opschrijven hehe.
PS: Ik heb ook echt vooruitgang geboekt in candy crush! Level 3540 it iss, maar mn mama is nu ook weer beginnen spelen #b00s
PPS: Ik BeN gEeN bOoMeR
PPPS: Onderhuidse puisten moeten echt illegaal worden, dat doet echt veel zeer

Groetjes en veel liefde,
Jullie kapoen, Ellen