Weekmeel 72

Intro

Allerliefste wineesjes,
Pssssst mag ik jullie even een geheimpje vertellen? Ik ben trots op jullie allemaal πŸ₯°πŸ€—πŸ˜
Ondanks wat quarantainekilo's, mondmaskeracne en een kledingstijl die uitsluitend uit joggings bestaat, blijf jij stralen! Dus vergeet niet om af en toe buiten te komen! Verdrink niet in je deadlines en boeken, maar neem de tijd om voor jezelf te soigneren, want dat verdien je πŸ˜‰
Omring jezelf met comfortfood, bel je vriendjes regelmatig, join onze online clubavond om jouw favoriete wineesjes te zien en kijk niet tot een gat in de nacht naar nutteloze dingen op youtube 🧐 ( tis verleidelijk, I know)
Bon, tis week 11, dus zorg goed voor jezelf 😁

[1/12] Online clubavond

Waaaaaaaaaaat, 't is al december ofwa? Die tijd blijft toch vliegen hΓ© πŸ˜’πŸ˜’
Hoog tijd om nog eens tijdens een online samenscholing je favo wineesjes te meeten en december feestelijk in te zetten! Join onze Discordserver zoals gewoonlijk om 20u en verzet een avondje je (al dan niet stresserende) gedachten πŸ˜‰

[3/12] WiNA Escape

Jaja, ook WiNA heeft een spetterende escape room in petto! πŸ”’πŸ”“πŸ”πŸ”
(PS: slotjes horen enkel hier en niet in je instagram bio naast de naam van je lief πŸ™ƒ)

Strijd samen met jouw groepje om de escape room het snelst op te lossen en win een prijs + eervolle vermelding op de WiNA Gaming site! Door je in te schrijven via het evenement neem je deel aan de officiΓ«le competitie (in groepjes van 4-8 personen)
Vind je niet direct een groepje? Geen nood, geef dit aan via de website en je wordt door ons onderverdeeld (kans om nieuwe mensen te leren kennen)

PS: vanaf vrijdag 4/12 komt de escaperoom op de WiNA Gaming site, dus dan kan je deze alsnog oplossen!
PPS: vanaf 4/12 behoor je echter niet meer tot de officiΓ«le competitie, duuuuus schrijf je toch maar als de bliksem in via het evenement
PPS: Voor zij die vragen hebben, aanvullende info vind je ook terug via het evenement πŸ˜„

Outro

Zou de wereld geen mooiere plek zijn als blokmotivatie even besmettelijk was als Corona? Hoe dan ook, bereid je zo goed mogelijk voor en zet je schrap om het blokmonster te verslaan!
Onze studyrooms ( Discord) zijn er steeds om jou wat bij te staan als je graag in groep studeert πŸ–€πŸ’›
Het wordt steeds kouder, dus duffel je lekker warm in, drink toch maar een warme choco (sad life voor alle fristidrinkers 😒) en haal die onesie alvast uit de kast!

Veel liefs,
jullie PR Intern Ellen
πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–