WiNA's Galabal
13 maart 2018 17:41

WiNA's galabal is weer daar! Wees dus maar klaar om die overpoortschoenen uit te trekken en die galabalschoenen aan te doen! Op donderdag 22 maart verwelkomen we jullie graag om 21u30 in feestzaal Cocteau voor de receptie, hierbij wordt de muziek verzorgd door onze liveband Spoonful. Daarna zullen enkele DJ's het overnemen en kan het feestje beginnen. Later op de avond zullen de promqueen en promking verkozen worden. We sluiten het bal af met een heerlijk, gratis ontbijt om half 4.

Wie de avond goed wil inzetten, kan op voorhand met de andere Winezen gezellig gaan dineren in Dali Restaurant. Een tweegangenmenu kost 28,50 euro en we spreken daar af om 18u45. Meer informatie over de verschillende gerechten kan je terugvinden op hun website (https://tinyurl.com/y9s275x4) en ook vegetarische opties zijn inbegrepen in onze menu. Inschrijven kan hier (https://wina-gent.be/events/68) en vergeet ook zeker niet te vermelden of je een plus one meeneemt.

Kaarten zijn op elke WiNA-activiteit verkrijgbaar bij uw praesidium. Deze kosten €15 voor leden en hun partners en €18 voor niet-leden.

RECEPTIE
LIVEBAND: Spoonful - Gent
DJ LINE-UP: MG-YORCK / Jake Switch
PROMKING/QUEENVERKIEZING
GRATIS ONTBIJT

Feestzaal Cocteau
Jan Palfijnstraat 17
9000 Gent