WiNA Mattermost
31 augustus 2020 19:44

Beste Winezen,

Het academiejaar komt nu wel heel dichtbij en WiNA is volop bezig met de nodige voorbereiding om er terug een fantastisch jaar van te maken. We zijn echter niet enkel bezig met het organiseren van leuke activiteiten, we hebben ook aandacht voor de studies van al onze studenten. In deze coronatijden verloopt communicatie vaak moeizaam. Daarom lanceert WiNA nu een nieuw en allesomvattend communicatieplatform aan de hand van Mattermost:

https://mattermost.wina-gent.be

Op onze Mattermost server wordt aan alles gedacht: er zijn kanalen voor WiNA gerelateerde communicatie, maar ook is er een team voor elke opleiding waarin je met jouw medestudenten kan chatten. Bij vragen of problemen kan je elkaar op die manier makkelijk helpen en het beste moet nog komen. De WiNA Mattermost is volledig gratis voor alle studenten! Je hoeft enkel een account aan te maken op onze website (indien je dit nog niet hebt) en je kan beginnen.

Op deze manier hopen we de studenten het komende academiejaar verder te kunnen ondersteunen in hun studies. WiNA zal hierop blijven inzetten met nog andere toekomstige initiatieven.