Doop

Aaaaaaaaaallerliefste aspirant Wineesjes

Do you want to be the very best, like no one ever was? (dun dun dun)

Het aftellen is bijna voorbij, en een nieuwe wereld zal zodra voor jullie open gaan!
Dat zwart en dat geel zal vanaf dan met veel trots en veel liefde (en veel homoseksualiteit) gedragen kunnen worden!
Maar het mooiste van allemaal: op het einde van deze beproeving kan je jezelf triomfantelijk een scha(ch)tje van mij noemen. <3

We spreken af om 17u40 (!!!) aan het cursuskot in S9, waar het doopcomité eventuele persoonlijke bezittingen van jullie in bewaring zal nemen. Hier wordt de hele avond op gelet, dus geen vrees want alles komt uiteindelijk weer bij jou terecht.
Het wordt ten zeerste afgeraden om onnodige dingen mee te nemen zoals een horloge of een rugzak, die laat je beter thuis of leg je best op voorhand op je kot/slaapplek. Eventuele medicatie die jullie constant dienen bij te hebben, zal het doopcomité ook bijhouden en kunnen jullie op elk moment innemen als dit gewenst is.

Aangezien we eindigen in de Overpoort, is het ook aangeraden om jouw fiets daar in de buurt te zetten want deze kan niet worden meegenomen gedurende de doop zelf.

Om mee te doen aan de doop dienen jullie het medische doopformulier van het FK in te vullen en door te sturen naar (uiterlijk de zaterdag voor de doop 27/10/2018 vanwege administratieve regelingen).
Dit formulier kan worden terugvonden in de Facebookgroep van de eerstejaars of bij de schachtentemmer.
Indien dit in orde is, zijn jullie ingeschreven voor de doop. De doop zelf kost 10 euro.

Nog vragen? Of heb je een slaapplek nodig? Stuur dan een berichtje naar iemand van het doopcomité!

xxx

Her all Holiness Alexandra the First a.k.a. Meester