Introductiedag

eerstejaars

22 Sep 2023
09:30 - 18:00

Activiteit afgelopen

Gent

Foto's (en video's)

Beste student,

Die prachtige zomervakantie loopt stilaan op zijn einde en de start van jouw eerste academiejaar staat voor de deur. Om jullie meteen met volle moed te laten starten, organiseert de UGent in samenwerking met WiNA een introductiedag, waarop we jullie allemaal van harte verwelkomen!

Om 9u30 start de introductiedag op Campus Ledeganck. Daar worden jullie verwelkomd door onze decaan en krijgen jullie meteen al wat nuttige informatie. Vervolgens vertrekken we tegen 10u30 allemaal samen in groep naar Campus Sterre, waar we de rest van de dag zullen vertoeven. Er zullen groepen zijn te voet alsook met de fiets, iedereen kan dus mee. Eenmaal aangekomen op de Sterre krijgen jullie dan eerst nog een opleidingsspecifieke verwelkoming. Je zal zowaar een eerste keer in contact komen met een echte professor en ook iets meer informatie krijgen over onze eigen werking van WiNA.

Rond 12 uur ronden we dan af en verzamelen we allemaal samen op het grasveld achter gebouw S9. Daar zullen we heerlijk belegde broodjes voorzien en verfrissende drankjes, dit alles aan studentikoze prijzen. In de namiddag is er dan nog tal van randanimatie voorzien. Zo kan je eens langsgaan bij de verschillende werkgroepen, die elk hun eigen demonstraties doen. We zullen jullie ook de kans geven om mee te gaan op rondleiding op onze prachtige Campus Sterre, zo ken je vanaf dag 1 meteen je weg. Uiteraard kan je ook rustig nog iets drinken in onze WiNA-bar en meteen je eerste vrienden maken binnen je opleiding.

Cursusverkoop
Een echte student moet natuurlijk ook voorzien worden van boeken en cursussen. Deze zullen in de namiddag te verkrijgen zijn bij WiNA. We willen jullie graag maximaal aansporen om jullie bestelling op voorhand te plaatsen op onze WiNA Shop. Op die manier verloopt de verkoop een pak vlotter.
Studenten die niet aanwezig kunnen zijn op de introductiedag, kunnen hun boeken en cursussen ook in de eerste weken van het academiejaar bij ons aankopen.

Het belooft alvast een spetterende dag te worden. We kijken er naar uit om jullie allemaal te mogen verwelkomen aan onze fantastische faculteit!

Meer informatie: UGent site