Introductiedag

andere

23 Sep 2022
09:30 - 17:30

Activiteit afgelopen

auditorium 2, Campus Ledeganck

Foto's (en video's)

Ieder jaar werken de faculteit wetenschappen, WiNA, Prime, VVN en Zeus WPI samen aan een introductiedag voor de opleidingen Wiskunde, Informatica en Fysica & Sterrenkunde.

Verloop van de dag

De introductiedag start om 9u30 in auditorium 2 op Campus Ledeganck, hier krijgen alle eerstejaars studenten van de faculteit een gemeenschappelijke welkom door de decaan. Na de eerste woordjes worden de studenten onderverdeeld in hun opleidingen en worden ze door ons begeleid (te voet of te fiets) naar Campus Sterre om meer uitleg te krijgen over hun opleiding.

Nadien krijgen de studenten de mogelijkheid om een broodje aan te kopen (€3) en ze krijgen een gratis jeton om een drankje te kopen in onze bar. De rest van de namiddag wordt gevuld op verscheidene manieren: cursusverkoop, verdeling goodiebags, kennismaking met de werkgroep van hun opleiding (prime, VVN of Zeus WPI), een vrijwillige rondleiding doorheen de campus,...
Meer informatie vind je hier

Cursusverkoop

Op de introductiedag zullen kleine groepjes studenten naar de cursusverkoop begeleid worden om grote files te vermijden. Studenten kunnen hun cursussen op voorhand al bestellen en betalen op onze webshop. Hiervoor is slechts een account op onze site nodig. Om ledenkorting te krijgen dienen ze eerst lid te worden op WiNA Users.