WiNA's Blokspot

andere

04 Apr 2022
08:30 - 18:00

Activiteit afgelopen

Campus sterre

Facebookevenement
Tickets

Omdat samen studeren leuker is dan alleen hebben we met WiNA een blokspot ingericht om de paasblok te overleven. De inschrijvingen zullen opengaan op maandag 28 maart om 18:00. De Blokspot is bedoeld voor alle Winezen en studenten wiskunde, informatica en fysica & sterrenkunde.
We zitten afwisselend in lokaal 1.1 in S9, vergaderzaal 3.1 in S2 en de faculteitsraadzaal in S2. Voor de correcte lokalen per dag en hoe er te geraken, kan u hier kijken.
Om een goed verloop te garanderen hebben we wel enkele regels:
- Reserveren is verplicht en kan op onze studieapplicatie of via de ticket link hierboven. Reserveren zal mogelijk zijn tot alle plaatsen opgevuld zijn. De dag zelf kan je dus ook nog reserveren en komen studeren.
- De blokspot is een stille studieruimte, als je wilt praten ga je even naar buiten.
- Eten doe je ook buiten, dit om geur- en of lawaaihinder te vermijden.
- Als je apparaten moet opladen ben je zelf verantwoordelijk om een verlengkabel of verdeelstekker te voorzien. Er is ook geen garantie dat er stopcontacten beschikbaar zijn
- Binnenkomen is van 8:30 tot 9:00. Bij het binnenkomen scannen wij je ticket, ontsmet je je handen en ga je op een plek naar keuze zitten (later binnenkomen is mogelijk).
- Ten laatste om 18:00 sluiten we het lokaal af, dan zal er niet meer gestudeerd kunnen worden.

Nieuws over deze activiteit

Blokspot paasvakantie