Bierkoning & Bitterballen avond

feest

23 Nov 2021
20:00 - 03:00

Activiteit afgelopen

Canard Bizar

Facebookevenement
Foto's (en video's)

Krijg je soms de opmerking van mensen dat je te weinig ballen hebt? Bewijs hen ongelijk en prop je vol op onze Ballenavond! Voor de ridicule prijs van €2 voor leden en €3 voor niet-leden kan je à volonté genieten van onze bloedmooie bitterballen of krokante kaasballen. Geen grote honger? Je kan ook een portie van 5 ballen verkrijgen aan slechts €1!

Na al dat eten krijgt een Winees dorst en hoe kan je die dorst beter lessen dan door mee te doen aan onze legendarische Bierkoningverkiezing! Train die sluizen en smeer die kelen, want we gaan weer op zoek naar de grootste zuipschuiten van WiNA! Leden kunnen strijden voor 3 felbegeerde titels: Bierkoning, Bierkoningin en natuurlijk Schachtenkoning. Inschrijven is gratis en kan de avond zelf bij de Schachtentemmer.

Beste Winezen
Door de maatregelen van de overheid om het coronavirus onder controle te krijgen zijn er enkele regels voor clubavonden. Er wordt nog steeds gewerkt met een CST ticket aan de ingang. De Canard Bizar heeft er voor gekozen niet te werken met sneltesten, hierdoor zullen mondmaskers steeds verplicht zijn, de regels omtrent mondmaskers zijn:
Als je recht staat mag je je mondmasker tijdelijk onder de kin hangen als je wilt eten/drinken.
Dansen gebeurt met een mondmasker
Als je zit mag je je mondmasker afzetten, van zodra je recht staat moet dit terug op.

We hopen dat jullie samen met ons en het CB-team aan elkaars veiligheid denkt en er een paar laatste top clubavonden van maken!

Ballige en Bierige groetjes xoxo

Ellen, Wero & Victor