Ontgroening

maandag 18 oktober
19:00
Amfitheater Citadelpark Gent

Belangrijk: locatie veranderd!

Ze hebben er lang op moeten wachten, maar op 18 oktober nemen we officieel afscheid van onze geliefde (Corona)schachten tijdens de ontgroening. Voor (hopelijk) de laatste keer zal dit niet op een ontgroeningscantus gebeuren, maar we keren wel terug naar het legendarische Citadelpark. De schachten gaan nog flink mogen studeren voor deze laatste beproeving, zodat ze ons kunnen bewijzen dat ze waardig genoeg zijn om hun lintje van schouder te mogen wisselen en zich te mogen vervoegen in ons midden.

Schachtencursus

De schachtencursus is hier beschikbaar. Studeer deze goed vanbuiten, want we kunnen je over alles vragen stellen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je de 4 plechtige liederen achteraan uit het hoofd kan zingen. De melodieën van de liederen vind je hieronder:
WiNA kringlied
Io Vivat
Gaudeamus igitur
De slag om het Gravensteen

Planning

De schachten worden om 19u00 aan het Amfitheater in het Citadelpark verwacht voor de ontgroening.
De doopmeters en -peters mogen vrijblijven langskomen om 20u00 voor de officiële ontgroeningsceremonie.
Na de ontgroening gaat het DC samen met de ontgroende schachten op Guidorolling. Dit is een vrijblijvende activiteit voor de schachten, maar het is niet de bedoeling dat hier andere Winezen aan deelnemen. Voor de Guidorolling krijgen jullie allemaal een Guidogids en dan gaan we samen een hoop cafés afschuimen en zoveel mogelijk kortingsbonnen opgebruiken.

Inschrijven

Inschrijven voor de ontgroening en guidorolling is verplicht en kan hieronder. De ontgroening is gratis en de Guidorolling kost €4 voor een volledige guidogids.

Help, ik kan niet aanwezig zijn??
Geen probleem, normaal zal er op 18 november tijdens de nadoopcantus ook een naontgroening plaatsvinden.

Inschrijven

Je kan je momenteel (nog) niet inschrijven. De inschrijvingen zijn al gesloten. U bent niet ingelogd.