WiNA-dag I

studentikoos

28 Sep 2021
08:00 - 23:59

Activiteit afgelopen

Studententuin@S5

Facebookevenement
Foto's (en video's)

We starten het nieuwe academiejaar traditiegetrouw met WiNA-dag I. Op deze dag kun je genieten van veel leute, goed eten en natuurlijk tof gezelschap.

We starten de dag met een gratis ontbijt (zolang de voorraad strekt) voor de hongerige studenten die reeds vroeg naar de les komen. Dit houdt dus in dat er aan het cursuskot in S9 al vanaf 8u15 wat te doen zal zijn. Rond de middag voorzien we een bar in de studententuin aan S5, om zo hopelijk nog wat te kunnen genieten van het mooie weer! Kom er gerust even bij zitten met een fris pintje!
We blijven de rest van de namiddag aan S5 chillen, waarna we 's avonds met zen allen smullen van de barbecue. Nadat we een goeie laag gelegd hebben, vertrekken we met zen allen naar de Canard Bizar, waar we onder andere genieten van een gratis vat.

Inschrijven is verplicht voor iedereen die deelneemt aan de BBQ! Hiervoor dient u enkel een account aan te maken op onze website. Als je lid wilt worden (dan is de BBQ gratis), dan kan u het lidgeld (€12) ook meteen betalen aan de BBQ. Ben je geen lid, dan kost de BBQ €10.

Planning:
8u15: Gratis ontbijt @ Cursuskot (zolang de voorraad strekt)
13u: Bar opent in de studententuin aan S5
18u: Gratis BBQ voor leden & ereleden
avond: Gratis vat @ Canard Bizar