Filmavond

donderdag 7 november 19:00 Kinepolis Gent

Mensen vragen me altijd: "Wanneer is de volgende cultuuractiviteit, we voelen ons niet compleet zonder een beetje cultuur...". Aan iedereen die niet kan wachten, op 7 november is het tijd voor onze jaarlijkse filmavond!! Deze gaat zoals elk jaar door in Kinepolis van Gent. En dit jaar kunnen jullie mee beslissen naar welke film we gaan.

Iedereen die graag zou willen meegaan, jullie krijgen tijd tot 1 november om te stemmen op jullie favoriete film in de poll van het facebook evenement!!

Wil je goedkoper naar de film, vraag dan zeker je Kinepolis Student Card aan!! Om in te schrijven, stuur ten laatste op dinsdag 5 november een mailtje naar of een berichtje naar onze Cultuur (Sander Verdonck), met daarin de code van jouw Kinepolis Student Card. Controleer op voorhand of deze geactiveerd is, anders betaal je een paar euro extra!

De prijs is afhankelijk van de film maar zal tussen de 10 en de 13 euro liggen (prijzen van de Kinepolis). Om je inschrijving te bevestigen schrijf je dan het nader te bepalen bedrag over naar het rekeningnummer van WiNA (instructies hieronder). Betalen kan ook op de clubavond aan onze Quaestor (maar vermeld dat dan ook in je mail). Pas als we jouw betaling ontvangen hebben, ben je volledig ingeschreven!

Wij bestellen dan woensdag 6 november de kaarten zodat we zeker plaats hebben en allemaal samen in de zaal kunnen zitten. Tijdstip zal ook nog afhangen van de film!

Ik zie jullie dan!!

Groetjes
Jullie Cultuur

~ Instructies overschrijving ~
Naam: WiNA FV
Rekeningnummer (IBAN): BE52 7330 1008 5909
Mededeling: "Filmavond " + naam