Doop

donderdag 31 oktober 18:00 S9

De doop, het moment waarop we met WiNA weer "nieuwelingen" toelaten in onze vereniging. De doop vindt plaats op 1 avond en op het einde kan je jezelf trots een schacht noemen van WiNA. We spreken iets voor 18u af aan ons cursuskot in S9, waar we eventuele persoonlijke bezittingen van jullie in bewaring nemen.

Waardevolle spullen dragen we de hele avond met ons mee. Breng zo weinig mogelijk ander gerief, zoals rugzakken en dergelijke mee, want deze steken we op slot in de kelder. Aangezien het verlengd weekend is de dag na de doop, kunnen wij hier pas de maandag aan. Leg dus je rugzak enzo al op je slaapplek.

De doop eindigt in de Overpoort. Zet dus ook eventueel jullie fietsen daar al, want deze worden NIET meegenomen richting de overpoort!

Eventuele medicatie die jullie constant dienen bij te hebben, zullen wij ook bijhouden en kunnen jullie op elk moment innemen indien nodig.

Om mee te doen aan de doop dienen jullie het medische formulier van het FK in te vullen (te vinden in de eerstejaarsgroep op Facebook) en door te sturen naar (uiterlijk de dinsdag voor de doop 29/10/2017 vanwege administratieve regelingen). Indien dit in orde is, zijn jullie ingeschreven voor de doop.

Verder doen jullie kleren aan die vuil mogen worden, deze zullen jullie erna waarschijnlijk niet meer dragen. Ook brengen jullie 10 euro mee zodat we jullie een zwartgeel lintje kunnen bezorgen.

Indien er vragen zijn, kan je altijd het doopcomité aanspreken.