Filmavond

Als laatste cultuuractiviteit van dit semester gaan we het wat rustiger aan doen. We gaan eens zien of die hype rond Grindelwald het waard is, en gezellig met z'n allen naar Kinepolis om Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (in Laser Ultra) te bekijken!

Om in te schrijven, stuur je ten laatste op dinsdag 4 december een mailtje naar met daarin de code van jouw Kinepolis Student Card. Controleer op voorhand of deze geactiveerd is, anders betaal je de volle pot (€13,65)!
De prijs voor de film (€10,85) schrijf je dan over naar het rekeningnummer van WiNA (instructies hieronder). Betalen kan ook op de clubavond aan onze Quaestor (maar vermeld dat dan ook in je mail).
Pas als we jouw betaling ontvangen hebben, ben je ingeschreven!

Wij bestellen dan woensdag de kaarten zodat we zeker plaats hebben en allemaal samen in de zaal kunnen zitten.
We verzamelen vanaf 19:45 aan de kassa's van Kinepolis Gent, waar je je ticket kan afhalen bij onze Cultuur. Zorg dat je op tijd bent, zeker als je nog popcorn of andere versnaperingen wil kopen!

Aangezien de planning van Kinepolis telkens pas de dinsdag ervoor bekend is, gaan we ervan uit dat de film zoals deze week speelt om 20:15. Hou zeker het Facebook-evenement in de gaten voor de actuele informatie!

INSTRUCTIES OVERSCHRIJVING
Naam: WiNA FV
Rekeningnummer (IBAN): BE52 7330 1008 5909
Mededeling: "Filmavond " + naam