Weekmeel 84

Intro

Allerliefste wineesjes,

Eerst wil ik mij uitgebreid excuseren voor de afwezigheid van vorige weekmeel 😥 Ik was net iets te diep verzonken in de ogen van een bepaalde winees (ik noem geen namen xp). Maaaaar deze week kan ik gelukkig goed nieuws brengen! Normaal geldt de regel: "iedereen gangsta tot het overlegcomité samenkomt", maar deze week is niets minder waar! We mogen weer met 10 buitenkomen (verdere versoepelingen a.k.a. terrasjessss komen er ook aan!!), wat meteen ook wil zeggen dat dooppeters/meters de kans krijgen om hun schacht(en) op de officiële ceremonie bij te staan! Over schachten gesproken, vandaag was ook de deadline voor de feutenopdrachtjes! En amai, door de inzet die ze hebben getoond kunnen we ze apetrots verwelkomen als schachten van WiNA 🖤💛 We verwelkomen een nieuwe lichting, maar helaas nemen we ook binnenkort afscheid van een oude lichting: er wordt namelijk binnenkort een nieuw praesidium verkozen. Heb jij prangende vragen voor die ene kandidaat? Twijfel dan niet om deze te stellen via het forum.

[27/04] Praesidiumvergadering

Comme l'habitude kun je jouw favoriete snoetjes uit het praesidium weer komen stalken om 19u deze dinsdag! Kom gerust eens kijken hoe dat er nu aan toe gaat( interessant voor kandidaten, PS: niet mijn schuld als je het opeens niet meer ziet zitten xp) of verrijk onze ideeën en puntjes met jouw nuttige input!

[27/04] 24u van de Discord

De 24u van de Canard Bizar is dit jaar helaas afgelast, maar onze feutjes staan in voor de 24u van de Discord! Natuurlijk zorgen zij per direct ook voor spetterend entertainment, dus een saaie bedoening wordt het absoluut niet. Dit is meteen ook je kans om de schachtjes van dit jaar vanbinnen en vanbuiten te leren kennen en eens te polsen wie canceled is en wie jouw 'cup of tea' is! Twijfel dus zeker niet om dinsdag vanaf 12u 's middags onze Discordserver te joinen (met of zonder palet Red bull).

[28/04] Outdoor doopceremonie

*Snik snik* ze worden toch zo snel groot. Deze woensdag worden onze feuten officieel schachten en wordt hun lintje aangereikt. Dankzij de regel van 10 mogen de dooppeters/meters afkomen om dit ontroerende moment in het echt mee te maken. Elke schacht kan via de spreadsheetplanning een timeslot van 10 minuten reserveren tussen 13.00 en 19.00 en vervolgens zijn/haar/x dooppeters ervan op de hoogte brengen. De temmer en het doopcomité vragen iedereen vriendelijk om stipt op tijd te komen ( zo wordt het voor ons een stuk makkelijker 😉). Wij kijken er alvast naar uit om jullie officieel onze schachtjes te mogen noemen!!!

[28/04] 24u van de Discord

Onze -soon to be- schachtjes zijn geen plooiers en dat gaan ze bewijzen! Om middernacht zitten we in de helft en dan hebben onze feutjes nog slechts 12 uur te gaan. Ben je een nachtdier of snurkt jouw lief even hard als het mijne? Vergezel dan onze dappere feutjes en ze zijn je eeuwig dankbaar! Om 12u stipt is hun 24u achter de boeg.

[2/05] WiNA op zoek naar de Mol

Wij zetten onze mollenjacht ongestoord verder! En zoals elke week komen we traditiegetrouw om 19.30 samen op Discord om elke handeling van onze verdachte(n) in het oog te houden. Vergeet ook zeker niet om op WiNA Gaming in te zetten.

Outro

Ziezo liefste wineesjes, dit is alles voor week 10 (bijna examens omg). Hopelijk hebben jullie niet te veel last van hooikoorts (ik wel, dus ik leef mee met iedereen die ook nagestaard wordt op straat als ze moeten niezen) en zorgen jullie goed voor jezelf. Denk nog niet te veel aan die examens en geef jezelf even een rustmomentje van al die deadlines. Als er iemand dit kan ben jij het, en als je niet in jezelf gelooft heb ik nog een tip. Als je geen motivatie hebt, stel je voor dat je volgend jaar in de Brico staat te werken. Niet echt een leuk vooruitzicht hé? Dus sleur jezelf uit je bed en begin nu al wat te werken voor de blok, want "Ik doe het morgen wel" is een leugen :)

PS: we brengen gewoon collectief xd en dabben terug, want VrOeGeR wAs AlLeS BeTeR
PPS: waarom speelt mijn buurman voor heel de blok après-skimuziek?

Courage en dikke knuffels,
Jullie PR Intern,
Ellen