Weekmeel 44

Intro

Dag (nieuwe) Wineesjes!

Na een lange, saaie vakantie zonder weekmeels, vlieg ik, jullie nieuwe PR-Intern Kelly, er vol enthousiasme weer in om jullie iedere week te voorzien van alle toffe activiteiten die WiNA te bieden heeft.

[dinsdag 24/09] WiNA-dag I

Omdat we jullie zo hard gemist hebben, verwennen we jullie traditiegetrouw op WiNA-dag I weer met alles waar een mens maar van kan dromen.

We beginnen de dag met een gratis(!) ontbijt aan het cursuskot in S9 om 8h15 - tot zolang de voorraad strekt.
Vervolgens zijn jullie de hele namiddag welkom aan de ingang van S9 om met ons van het (hopelijk) mooie weer te genieten met een fris pintje of een ander frisdrankje erbij.

Rond 18h zijn alle leden welkom voor een gratis BBQ op het grasveld aan S9, alsook om gezellig te bierpongen, frisbeeën of voetballen. Ook niet-leden zijn welkom! Jullie moeten dan wel 10 eurootjes betalen voor de BBQ, of jullie kunnen je bij onze fantastische kring aansluiten en de BBQ er gratis bij krijgen.

Inschrijven voor de BBQ is voor iedereen die erbij wil zijn verplicht!! Dit kan via deze link.

Maar zoals je misschien nog niet weet, gaan wij pas slapen als de rest weer opstaat! We zetten de avond dus verder in ons stamcafé Canard Bizar, waar wij een gratis vat zetten om de dorstigen onder ons te laven.

Nog even een korte samenvatting:
- 8h15: gratis ontbijt @grasveld S9
- 18h: BBQ voor leden en ereleden
- avontuurlijke tocht (als je al genoeg op hebt tenminste) naar Canard Bizar voor het gratis vat

! lidkaart of lintje bij hebben is dus de boodschap !

[woensdag 25/09] Student Kick-Off

Een festival voor studenten dat plaatsvindt op het Sint-Pietersplein vanaf 13h. De inkom bedraagt slechts 1 euro, en deze editie is er zelfs een BBQ (stiekem zijn ze gewoon jaloers op die van ons).
Zeker de moeite waard! Meer info vind je hier.

[maandag 30/09] Pasta-avond en studiepeter of -meter

Eén avond, unlimited pasta. Wat wil je nog meer? De eerste potjes worden geschept vanaf 18h30 in auditorium A3 in S9.

Indien gewenst, kunnen de eerstejaartjes een studiepeter of -meter aangewezen krijgen. Het enige wat je dan te doen staat is je melden bij de cursusjes, waarna zij je op avontuur sturen om je studiepeter of -meter te vinden. Mocht je er niet bij kunnen zijn, kun je nog steeds een studiepeter of -meter krijgen door een mail te sturen naar de cursusjes.

Inschrijven voor de pasta-avond is verplicht en kan via deze link.

Outro

Hopelijk tot dan en geniet van de eerste schooldag!

Kusjes en schouderklopjes,
jullie PR-Intern Kelly