Cloud Engineer (Belfius)

Beschrijving

Wat houdt de job in?

Het “Cloud Center of Excellence” van Belfius bouwt het IT-platform van de toekomst in de Azure cloud. Een veerkrachtig en super beveiligd platform voor onze meest kritieke applicaties. Een platform dat onze meest innoverende projecten ondersteunt en de bank naar nieuwe technologie leidt, met talrijke boeiende technische uitdagingen die je zal moeten aangaan.

Maar het Cloud Center of Excellence bouwt niet alleen een IT-platform, het is ook motor van een fundamentele transformatie van de manier waarop IT geconsumeerd wordt in de bank: door in te zetten op Agile, DevOps, IT en selfservice en automatisering. Het moedigt de andere teams aan die nieuwe methodes toe te passen, om alle IT-projecten van de bank flexibeler te maken.

Als Cloud Engineer zal je als verantwoordelijke voor de componenten van het nieuwe platform actief bijdragen aan die transformatie. Je zal de behoeften van de klanten van het CCoE peilen, analyseren en challengen, om onze cloud-native approach te versterken. Je zal die behoeften vertalen in het design van de oplossing, ze ontwikkelen en hun betrouwbaarheid en veiligheid garanderen. De evolutie, constante verbetering en innovatie van die componenten zullen tot je dagelijkse technische taken behoren, maar als Cloud Engineer zal je ook optreden als adviseur en coach voor de CCoE-klanten, door hen de best cloud practices en een nieuwe manier van werken te helpen assimileren.

Belfius

Contactpersoon
Telefoon
Email
Meer vacatures