IT Scrum Master Data (Belfius)

Beschrijving

Belfius Insurance is de verzekeringspoot van Belfius Bank & Verzekeringen. In België bieden we verzekeringen aan onder de merknamen Belfius Insurance, DVV en Corona Direct.
Om zijn digitale toekomst veilig te stellen, voert Belfius Insurance een ingrijpende hervorming door. De ICT-afdeling moet de nieuwe structuur verder ontwikkelen rond de gegevens en de digitale technologie en ze integreren met innovatieve oplossingen die afkomstig zijn uit de meest uiteenlopende ecosystemen. De recent gelanceerde app-normale autoverzekering is maar een van de vele voorbeelden van de puike resultaten die we hebben behaald.
Om die strategie verder vorm te geven en nog meer innoverende initiatieven te kunnen nemen, is Belfius Insurance ICT voortdurend op zoek naar gemotiveerde medewerkers. We zijn voor de diverse ICT-domeinen op zoek naar personen die mee het verschil willen maken, om de visibiliteit van Belfius Insurance te vergroten.
Ter versterking van onze IT-teams zijn wij op zoek naar een ervaren Scrum Master, die in de loop van het ontwikkelingstraject het teamwerk organiseert en zorgt voor de follow-up van de ontwikkelingen, vanaf de scoping tot de ingebruikneming. Je gaat nauw samenwerken met de Product Owners, maar ook met de projectteams.

Belfius

Contactpersoon
Telefoon
Email
Meer vacatures