Ufora Discord Facebook Instagram Twitter Youtube Spotify
WiNA
MyWiNA

Career Shop Studie
Home Lustrum Schachten

WiNA Gent vzw


Studentenvereniging aan de UGent


Fysica & Sterrenkunde, Informatica en Wiskunde

Boekenverkoop


Bestel boeken, cursussen, tickets en zo veel meer makkelijk online. Betaal online en haal ze af in het WiNA Cursuskot wanneer het best past voor jou.

Studiehulp


De plek voor studiehulp voor alle studenten Wiskunde, Informatica en Fysica & Sterrenkunde!

Career & Recruitment


Met onze Career & Recruitment tools leer je onze partnerbedrijven beter kennen. Volg een workshop, bezoek onze jobbeurs en vind de job van je leven.

Activiteiten

05 Okt 18:00

Eerstejaarsactiviteit: Cantus 101

06 Okt 20:30

Openingscantus

10 Okt 17:45

IFK Tafeltennis

10 Okt 18:00

Eerstejaarsactiviteit

11 Okt 17:30

Praesidiumvergadering

11 Okt 21:00

WiNA's Kasteelavond

11 Okt 21:00

Clubavond


Naar de kalender

Pasta-avond + studiepeter/meter

29 september 2022 14:03

Liefste winezen, maandag 3 oktober is het weer tijd voor onze jaarlijkse pasta-avond. Vanaf 18u30 is iedereen welkom in de resto (S5) om te genieten van heerlijke pasta aan de studentikoze prijs van €6 voor leden en €9 voor niet-leden. Inschrijven is verplicht en kan tot 29 september. Ieder jaar wordt er voor de eerstejaars ook de optie voorzien om een studiepeter of -meter toegewezen te krijgen. Inschrijven hiervoor doe je hier. Ter plekke zal je dan


Lees meer

Inschrijvingen vacantus

7 juli 2022 16:52

Liefste Winezen, Binnen een dikke week is het zover. Dan vindt onze geweldige Vacantus plaats! De eerste cantus van onze nieuwe cantor Vincent willen jullie toch niet missen?!? Schrijf jullie hier dus zo snel mogelijk in!


Lees meer

Aftermovies Lustrumweek

27 juni 2022 13:47

Nu de zomer dichterbij komt begint ons gemis naar onze fantastische lustrumweek te groeien. Droom samen met ons terug naar de lustrumweek door onze prachtige aftermovies, gemaakt door Benjamin De Cock. Klik snel verder om de links te vinden!


Lees meer

WiNA's Web

Om het leven van onze studenten zo aangenaam mogelijk te maken, zet WiNA steeds in op handige en digitale systemen die onder meer onze boekenverkoop en studiehulp toegankelijker maken voor alle studenten in onze opleidingen.

WiNA Career
WiNA Shop
WiNA Studie
WiNA Home
Lustrum
WiNA Schachten