Ufora Discord Facebook Instagram Twitter Youtube Spotify
WiNA
MyWiNA

Career Shop Studie
Home Lustrum Schachten

WiNA Gent vzw


Studentenvereniging aan de UGent


Fysica & Sterrenkunde, Informatica en Wiskunde

Boekenverkoop


Bestel boeken, cursussen, tickets en zo veel meer makkelijk online. Betaal online en haal ze af in het WiNA Cursuskot wanneer het best past voor jou.

Studiehulp


De plek voor studiehulp voor alle studenten Wiskunde, Informatica en Fysica & Sterrenkunde!

Career & Recruitment


Met onze Career & Recruitment tools leer je onze partnerbedrijven beter kennen. Volg een workshop, bezoek onze jobbeurs en vind de job van je leven.

Activiteiten

06 Dec 17:30

Praesidiumvergadering

06 Dec 21:00

Clubavond

06 Dec 21:00

Pinterklaas

07 Dec 19:00

Massacantus

07 Dec 20:30

[CANCELLED] IFK Basketbal Dames

12 Dec 17:30

IFK Voetbal

13 Dec 17:30

Praesidiumvergadering


Naar de kalender

Medewerkers Massacantus

4 december 2022 13:57

Beste Winezen Hierbij nog een oproep om jullie ticket voor de massacantus zo snel mogelijk te betalen. Je ticket moet betaald zijn voor je je ingangsticket voor de massacantus krijgt. We zoeken ook nog medewerkers die willen helpen met klaarzetten van de massacantus. Deze medewerkers krijgen in ruil hun ticket gratis. Wij hebben nog 2 personen nodig die van 9u-12u gaan klaarzetten. Heb je interesse? Stuur gerust naar praeses@wina-gent.be of stuur Jitse Willaert


Lees meer

Zedenmeesters/Vrijwilligers Massacantus

24 november 2022 18:12

Commilitones! Verzamel u want we maken ons klaar voor die tijd van het jaar! Blok? Nee, daar spreken we nog niet over! De massacantus komt steeds dichterbij naarmate dat de dagen korter worden. Voor de prijs van €19,5 kan je deze geweldige dag meemaken. Maar wacht! Er kunnen ook een aantal studenten gratis binnen in ruil voor een kleine taak. We zoeken studenten die willen helpen met klaarzetten/ opruimen en studenten die zedenmeester willen zijn. Klaarzetten/opruimen kan bij volgende shift


Lees meer

WiNA kelder gesloten vanaf 15u

17 november 2022 13:37

Hey liefste Winezen. Omdat vandaag (17/11/2022) de WiNA nadoop zal plaats vinden, Zal de WiNA kelder gesloten zijn vanaf 15u. Wij hopen op jullie begrip!


Lees meer

WiNA's Web

Om het leven van onze studenten zo aangenaam mogelijk te maken, zet WiNA steeds in op handige en digitale systemen die onder meer onze boekenverkoop en studiehulp toegankelijker maken voor alle studenten in onze opleidingen.

WiNA Career
WiNA Shop
WiNA Studie
WiNA Home
Lustrum
WiNA Schachten