Belfius - Functional Analyst

Belfius Functional Analyst

Belfius Insurance is de verzekeringspoot van de Belfius Bank and Insurance Group. Ons verzekeringsaanbod in België omvat verschillende merken: Belfius Insurance, DVV / LesAP en Corona Direct.

Om haar digitale toekomst te garanderen, wordt Belfius Insurance grondig getransformeerd. De IT-afdeling staat voor de uitdaging om de nieuwe digitale & data architectuur verder uit te bouwen en te integreren met innovatieve oplossingen aangereikt vanuit zeer diverse eco-systemen. De app-normale autoverzekering die recent gelanceerd werd, is maar één van de mooie resultaten die we boekten.

Om deze strategie verder vorm te geven en de diverse innovatieve initiatieven die hieruit voortvloeien te helpen realiseren, is Belfius Insurance ICT continu op zoek naar gemotiveerde medewerkers. We zoeken binnen de diverse ICT domeinen naar mensen die mee het verschil willen maken om Belfius Insurance zo blijvend op de kaart te plaatsen.

Ter versterking van onze IT teams zijn we op zoek naar een ervaren functioneel analist, die tijdens het ontwikkeltraject mee nadenkt over het ontwerp onze toepassingen, deze functioneel uittekent en beschrijft, en de ontwikkelingen opvolgt van scoping tot en met testen en in productiestelling. Je werkt hiervoor nauw samen met Business, maar evenzeer met het projectteam of collega’s uit andere teams, steeds onder leiding van een project manager.

Terug