o2o - Junior Back-End Developer

o2o Junior Back-End Developer

Heb je (net) een universitaire opleiding informatica of iets evenwaardig gevolgd? Houd je van het optimaliseren van processen? En werk je graag nieuwe zaken uit die net dat verzetje hoger schakelen? Say no more, join het o2o team!

Wie is o2o?

Sinds 2016 veranderen we mobiliteit in de positieve zin. We fietsen voorop in de wereld van fietsleasing dankzij een digitaal all-in-one platform. Fietsleasing en vele handige services bieden we aan in bedrijven over heel België. Het o2o team stelt zo HR managers van organisaties in staat om hun medewerkers vlot een fiscaal voordelige leasefiets te geven. Een win-win.

We maken fietsen toegankelijk voor iedereen. Hoe? Door het fiscaal voordelige fietsleasing via een innovatief platform aan te bieden aan bedrijven. We staan niet enkel in voor de uitrol van de fietsleasing, maar ook voor de bijhorende strategie, loon(ruil)administratie en fietscultuur. Dankzij verenigde krachten van onze vooruitstrevende klanten, partner-fietshandelaars en sociale secretariaten, bieden we een logische en geautomatiseerde oplossing van de toekomst aan. Maar dan vandaag al.

o2o is een complementair team van diverse talenten, maar er is één iets dat we delen: de liefde voor de fiets. Ons team zorgt zo voor minder files, minder uitlaatgassen, maar vooral gezonde en contente pendelaars in België. Daar zijn we best wel trots op.

Terug