Job aanbieding "IT Project Lead Digital"

Belfius Bank IT Project Lead Digital

Belfius Insurance is de verzekeringspool van Belfius Bank and Insurance Group. Ons verzekeringsaanbod in België omvat verschillende merken: Belfius Insurance, DVV/ LesAP en Corona Direct. Met meer dan 1,4 miljoen klanten is Belfius Insurance de vijfde grootste speler op de Belgische verzekeringsmarkt die volledig ten dienste staat van haar klanten.
Om haar digitale toekomstvastheid te garanderen, is Belfius Insurance bezig om het hele landschap van haar toepassing te herzien en te vereenvoudigen. De IT-afdeling van Belfius Insurance werkt hiervoor in toenemende mate samen met de IT-afdeling van Belfius Bank om deze nieuwe digitale architectuur te bouwen en te integreren met innovatieve oplossingen.
Bij digitaal zorgen we voor de realisatie van de DVV en myDVV websites en hun campagnemanagement, de uitbouw en onderhoud van het digital sign platform, we coördineren de integratie van verzekeringsprojecten in de digitale omgevingen van Belfius Bank, en we zorgen voor applicaties die onze agenten en back-office ondersteunen in hun werkzaamheden, zoals het CRM. We trekken daarenboven mee aan digitale initiatieven bij bank & verzekeringen, op basis van de laatste nieuwe technologieën.

Apply now

Back