Job aanbieding "Enterprise Architect"

Belfius Bank Enterprise Architect

Als Enterprise Architect helpt u Belfius Insurance vereenvoudigde, betrouwbare, gebruikers-centrische en toekomstgerichte applicaties en een mobiele en digitale architectuur op te zetten. Uw rol als architect is om leiding te geven aan het ontwikkelteam en te helpen bij het bouwen van software die bedrijfswaarde oplevert.
Op basis van uw ervaring en achtergrond weet u welke keuzes u moet maken om informatie en services aan klanten op de meest optimale manier te ontsluiten.
Je hebt een innovatieve visie en een brede interesse (functionele architectuur binnen de verzekeringssector, master data management, big data-architecturen en data-analyse, integratie van systemen via ESB, API management, (micro) services, User Access Management & IAM...).
Je draagt bij aan de innovatiecultuur binnen de Belfius IT-omgeving en draagt zo bij aan bedrijfsinnovatie voor Belfius. Je houdt toezicht op alle initiatieven met betrekking tot de digitale impact op architectuur, screent de markttrendwatching en herkent potentieel interessante innovaties die een meerwaarde kunnen betekenen voor Belfius Insurance.

Als geboren communicator pas je de manier waarop je communiceert aan het publiek aan. Je presenteert concepten en architecturen voor zowel senior executives van het bedrijf (business en IT) als IT-ontwikkelingsteams.
Je bouwt relaties op met je collega's, bedrijven, collega's van de bankarchitectuur van Belfius en andere partners om de beste oplossing te vinden voor het project dat wordt voorgesteld in het inflow proces.
Je draagt bij aan de voorbereiding van proof of concepts en helpt bij het ontwikkelen van best practices en de referentiearchitectuur, levert communicatie via ICT-forums en handhaaft deze via Belfius Insurance.
U beoordeelt en keurt alle aanvragen goed voor nieuwe tools buiten IT of buiten Belfius Insurance (bijvoorbeeld RFP's).

Apply now

Back