Job aanbieding "Data & Business Analist"

Belfius Bank Data & Business Analist

De afdeling Data Analytics heeft binnen Data en Digital als missie om op een proactieve manier cliëntenkennis op te bouwen, te centraliseren en te exploiteren om de realisatie van de commerciële objectieven en de cliëntentevredenheid te ondersteunen. Data Analytics bestaat uit een een multifunctioneel team van o.a. ‘data scientists’, ‘digital analysts’, ‘engagement programmers’, ‘business analysts’ en ‘data engineers’.

Zij staan samen in voor de aanlevering van inzichten gebaseerd op analyses en predicatieve modellen, de creatie van doelgroepen en het personaliseren van de cliëntenervaring in onze kanalen, het opstellen van rapporteringen om de resultaten van commerciële acties of het gebruik van onze kanalen op te volgen en bij te sturen.

Belfius heeft duidelijk het gebruik van big data technologieën omarmd om data centraal te plaatsen. Hiervoor zijn wij op zoek naar gemotiveerde nieuwe collega's om ons data & analytics team te versterken. Als data analyst zal je samenwerken met dit getalenteerd team, en een drijvende kracht zijn bij de ontwikkeling van data oplossingen.

Het team Data Management is verantwoordelijk om op een transversale en gecentraliseerde manier de data behoeftes van de afdeling in kaart te brengen, en de data architectuur te beheren.

Apply now

Back