Vacatures

Teach For Belgium Jobstudent UGent

De vzw Teach For Belgium heeft als missie de sociale ongelijkheid in het Belgische onderwijssysteem te verminderen. In dat opzicht rekruteert en selecteert Teach For Belgium toekomstige afgestudeerden en young professionals die een sociale impact willen hebben door te gaan lesgeven in een middelbare school met een kansarm publiek.

Het tweejarig programma focust op de ontwikkeling van zowel professionele als persoonlijke competenties en laat de kandidaten daarnaast toe een sociaal engagement aan te gaan.

Meer informatie verkrijgbaar op http://teachforbelgium.org/nl/home/
Belfius Bank Schoolstage Technical Analysis

Technisch analist ter ondersteuning van het Technical Excellence & Monitoring team.

Apply now

Belfius Bank Auditmissie in Domein ICT

Meewerken in een auditmissie van het Auditplan 2019, m.a.w. :
• opmaken van een werkprogramma;
• uitvoeren van interviews, substantieve testen;
• meewerken aan de rapportering en formuleren van auditaanbevelingen.
Stageperiode : tussen september en december 2019.

Apply now

Belfius Bank Stage: Kwalitatieve Controles Optimaliseren

De schoolstagiair zal ingezet worden in het kader van de analyse van data & voorbereiden communicatie naar verschillende doelgroepen.
Analyse / optimalisatie / vereenvoudiging van de recurrente opvolging van KPI’s:
• evolutie branch footprint;
• evolutie salesforce;
• gebruik en opvolging commerciële leads;
• gebruik CRM-applicatie (MCCRM).
Voorbereiding van de publicatie van commerciële dossiers.
Voorbereiding van de communicatie van nieuw en/of aangepast commercieel systeem.
Stageperiode : tussen september en december 2019.

Apply now

Belfius Bank Test Manager - TCC Lead

Om haar digitale toekomst te garanderen, wordt Belfius Insurance grondig getransformeerd. De IT-afdeling staat voor de uitdaging om de nieuwe digitale architectuur verder uit te bouwen en te integreren met innovatieve oplossingen aangereikt vanuit zeer diverse eco-systemen. De app-normale autoverzekering die recent gelanceerd werd, is maar één van de mooie resultaten die we boekten.
Om deze strategie verder vorm te geven en de diverse innovatieve initiatieven die hieruit voortvloeien te helpen realiseren, is Belfius Insurance ICT continu op zoek naar gemotiveerde medewerkers. We zoeken binnen de diverse ICT domeinen naar mensen die mee het verschil willen maken om Belfius Insurance zo blijvend op de kaart te plaatsen.
Als Test Manager / TCC Lead, leid je enerzijds het Test Competence Center binnen de IT afdeling, anderzijds leid je het testen van een groot programma in goede banen samen met een team coördinatoren. Dit programma bevat de implementatie van een nieuw verzekeringspakket voor “niet leven” , en ook het verruimen van ons digitaal aanbod.

Apply now

Belfius Bank Senior RPA Project Manager

BrightKnight, een dochteronderneming van Belfius Bank, is een professioneel IT-dienstenbedrijf, dat geautomatiseerde toepassingen ter beschikking stelt. BrightKnight combineert Robotic Process Automation (RPA)-technologie en expertise met NLP en OCR-toepassingen voor het ontwerpen van geautomatiseerde toepassingen voor klantprocessen.
BrightKnight is op zoek naar een Sr. RPA Project Manager om zijn team te versterken!
Als RPA project manager word jij verantwoordelijk voor de succesvolle voltooiing van het project. Jij leidt en beheert het projectteam van analisten/ontwikkelaars met het oog op het afleveren van geautomatiseerde processen d.m.v. Robotics Process Automation (RPA)-toepassingen. De Project Manager houdt dagelijks toezicht op het project en werkt nauw samen met de business & de experts om ervoor te zorgen dat de voorgestelde toepassingen voldoen aan de vooropgestelde vereisten en doelstellingen van de business. Jij wordt verantwoordelijk voor het uitwerken van de ontwerpdocumentatie voor de toepassing, het uitwerken van de toepassing binnen de RPA-software zoals Blue Prism, het ondersteunen van de test en BAU queries, problem solving en change requests enz.

Apply now

Belfius Bank SAS Administrator

Om haar digitale toekomst te garanderen, wordt Belfius Insurance grondig getransformeerd. De IT-afdeling staat voor de uitdaging om de nieuwe digitale architectuur verder uit te bouwen en te integreren met innovatieve oplossingen aangereikt vanuit zeer diverse eco-systemen. De app-normale autoverzekering die recent gelanceerd werd, is maar één van de mooie resultaten die we boekten.
Om deze strategie verder vorm te geven en de diverse innovatieve initiatieven die hieruit voortvloeien te helpen realiseren, is Belfius Insurance ICT continu op zoek naar gemotiveerde medewerkers. We zoeken binnen de diverse ICT domeinen naar mensen die mee het verschil willen maken om Belfius Insurance zo blijvend op de kaart te plaatsen.
Binnen Belfius worden diverse tools gebruikt ter ondersteuning van “data analytics”. Verschillende van deze tools zijn SAS modules die door het “IT SAS Competence center” ondersteund worden. Het “IT SAS Competence center” staat in voor de dagdagelijkse ondersteuning van het SAS platform, alsook participeert het team in SAS gerelateerde projecten. We zijn op zoek naar een extra SAS administrator die ons helpt bij het ondersteunen van het SAS platform, dat meer en meer gebruikt wordt.

Apply now

Belfius Bank IT Project Lead Digital

Belfius Insurance is de verzekeringspool van Belfius Bank and Insurance Group. Ons verzekeringsaanbod in België omvat verschillende merken: Belfius Insurance, DVV/ LesAP en Corona Direct. Met meer dan 1,4 miljoen klanten is Belfius Insurance de vijfde grootste speler op de Belgische verzekeringsmarkt die volledig ten dienste staat van haar klanten.
Om haar digitale toekomstvastheid te garanderen, is Belfius Insurance bezig om het hele landschap van haar toepassing te herzien en te vereenvoudigen. De IT-afdeling van Belfius Insurance werkt hiervoor in toenemende mate samen met de IT-afdeling van Belfius Bank om deze nieuwe digitale architectuur te bouwen en te integreren met innovatieve oplossingen.
Bij digitaal zorgen we voor de realisatie van de DVV en myDVV websites en hun campagnemanagement, de uitbouw en onderhoud van het digital sign platform, we coördineren de integratie van verzekeringsprojecten in de digitale omgevingen van Belfius Bank, en we zorgen voor applicaties die onze agenten en back-office ondersteunen in hun werkzaamheden, zoals het CRM. We trekken daarenboven mee aan digitale initiatieven bij bank & verzekeringen, op basis van de laatste nieuwe technologieën.

Apply now

Belfius Bank Fullstack Web Developer

De digitale revolutie zorgt vandaag de dag voor tal van mogelijkheden die buiten de scope vallen van de traditionele activiteiten als bank-verzekeraar in België. De groei van de FinTech-, Insurtech- en Regtech-start-ups bewijst wat we hierboven aanhalen. Terwijl vele traditionele banken die nieuwkomers als een bedreiging zien voor hun businessmodel, ziet Belfius daarin een aantal veelbelovende kansen.
The Studio werd opgericht met als doel een ecosysteem van ideeën en partners tot stand te brengen. Daarbij is het de bedoeling technologische producten zowel in België als in het buiteland te commercialiseren. Die producten kunnen afkomstig zijn van activa die al in de bank werden ontwikkeld, zoals Robotica of Mobile Banking, of ontstaan zijn uit ideeën die werden getest in The Studio en die verondersteld worden te leiden naar concrete en geloofwaardige toepassingen.

Apply now

Belfius Bank Enterprise Architect

Als Enterprise Architect helpt u Belfius Insurance vereenvoudigde, betrouwbare, gebruikers-centrische en toekomstgerichte applicaties en een mobiele en digitale architectuur op te zetten. Uw rol als architect is om leiding te geven aan het ontwikkelteam en te helpen bij het bouwen van software die bedrijfswaarde oplevert.
Op basis van uw ervaring en achtergrond weet u welke keuzes u moet maken om informatie en services aan klanten op de meest optimale manier te ontsluiten.
Je hebt een innovatieve visie en een brede interesse (functionele architectuur binnen de verzekeringssector, master data management, big data-architecturen en data-analyse, integratie van systemen via ESB, API management, (micro) services, User Access Management & IAM...).
Je draagt bij aan de innovatiecultuur binnen de Belfius IT-omgeving en draagt zo bij aan bedrijfsinnovatie voor Belfius. Je houdt toezicht op alle initiatieven met betrekking tot de digitale impact op architectuur, screent de markttrendwatching en herkent potentieel interessante innovaties die een meerwaarde kunnen betekenen voor Belfius Insurance.

Als geboren communicator pas je de manier waarop je communiceert aan het publiek aan. Je presenteert concepten en architecturen voor zowel senior executives van het bedrijf (business en IT) als IT-ontwikkelingsteams.
Je bouwt relaties op met je collega's, bedrijven, collega's van de bankarchitectuur van Belfius en andere partners om de beste oplossing te vinden voor het project dat wordt voorgesteld in het inflow proces.
Je draagt bij aan de voorbereiding van proof of concepts en helpt bij het ontwikkelen van best practices en de referentiearchitectuur, levert communicatie via ICT-forums en handhaaft deze via Belfius Insurance.
U beoordeelt en keurt alle aanvragen goed voor nieuwe tools buiten IT of buiten Belfius Insurance (bijvoorbeeld RFP's).

Apply now

Devoteam Test engineer and test automation engineer

Motivated test engineer and test automation engineer wanted!

Job description

 • Conduct acceptance tests of each component (system) used in the solution as well as testing the total end-to-end solution. Typically a full test cycle is ran.
 • Create a test strategy, prepare test environment, run test scenario’s, build test cases, create test data, follow-up on defects, and interact with component owners and suppliers.
 • Design test scripts with strong focus on test automation using Devoteam or commercial 3rd party test platforms.
 • Execute test cases and analyze test results. Identify technical incompliances, collect test data for reporting to development organization or 3rd party Vendor.
 • Troubleshoot, define and implement a work around for blocked or erroneous test cases.
 • Design, implement & execute usability-, duration-, performance- and stress tests.
 • Work with software Testers, Designers and Developers in Agile product teams.
 • Report and coordinate problems which typically includes 3rd parties who delivered parts of the overall solutions
 • Deliver 3nd line support towards operational departments at the customer
 • Write documentation (best common practices, assistance procedures, test procedures).
 • Participate in project Test Methodology/Life cycle approach.
 • Follow Test-design standards.
Devoteam Java software developer

Motivated Java software developers wanted!

Job description

 • As a Java developer, you design and implement customer projects. You work on the customer’s premise and in-house at Devoteam. You provide a technical expertise in Java and develop applications following the requirements. You have experience of development standards & best practices and produce quality code.
 • You are responsible for (unit)-testing, integration, installation and maintenance of your code. You work in the software project team and report to the software architect and the project manager.
 • Besides your role as a Java developer, you will also contribute to the growth of our Software Development practice, by consolidating and sharing your knowledge and experience with your colleagues at Devoteam.

Qualifications

 • You can prove at least some relevant experience as a Java EE or Java Spring developer.
 • You have hands-on experience with one or more Java technologies like Wicket, EJB, CDI, JPA, Spring, JSP, JAX-WS, JAX-RS, JAXB, Struts, REST, SOAP, Ajax and JUnit.
 • You are used to creating unit tests.
 • You have a good knowledge of OO and design patterns.
 • You have fluent verbal/written communication skills in English, at least fluent verbal/written communication skills in Dutch and/or French.
 • You have a Master or Bachelor degree in Informatics or equivalent through experience.

We offer you

 • A culture of continuous development. At Devoteam, we value people over processes and galvanize potential by working at the forefront of innovation.
 • You will develop and grow in an agile and ambitious company where it’s okay to take risks.
 • You will learn from the best, building relationships and skills that will last your entire professional life.
 • An attractive and competitive remuneration package including a company car, group insurance and DKV.
Devoteam DevOps engineer

DevOps engineer wanted!

Job description

Digital Workplace is one of our 3 core Group offers. We enable customers to structure collaboration and build Case Management solutions, by integrating into portals like Microsoft’s SharePoint the structured contexts and processes that customers have already implemented on their CRM, ERP or other Line-of-Business (LoB) Applications.

Qualifications

 • The right attitude to work in an ‘Agile’ environment
 • The necessary soft-skills to work with multiple stakeholders in Development and Operations
 • The know-how to setup configuration tools and monitoring scripts for end-to-end automatic delivery activities on multiple technologies, including .NET, Java, Javascript, iOs, Android, …
 • An analytical mind to optimize tools, methods and processes to support scale-up within the organization.
 • The capabilities to support release procedures and deployments to DEV, UAT, PROD environments
 • Guidance to document deployment, network diagrams and “how to” for supporting the agile development teams with usage.
 • Fluent in Dutch and/or French have a good working knowledge of English

We offer you

 • A challenging and variable job
 • A training path and missions with personal follow up
 • An attractive and competitive remuneration package
 • Interesting fringe benefits like a company car, group assurance, DKV and laptop choice
Devoteam Case management developer

Motivated case management developer wanted!

As a case management developer, you will optimize the usage of the competences of knowledge workers in a company as well as optimizing the processes and information flows in digital enterprises.

This is achieved by working on form and data capturing, integration, development, road-map creation and much more.

Qualifications

 • Skills needed to optimize application portfolio’s, set up applications to match our customer’s business challenges
 • Mastery of Java, J2EE and Javascript in development, configuration and implementation processes.
 • The know-how to guarantee the sustainability of existing solutions while ensuring a rapid transformation regarding the organization and structure for our clients
 • An inquisitive mind to learn and understand business workflows and the process creation capabilities of Opentext Case 360 servers.
 • A thorough understanding of the processes drawn in BPMN language. You have a bachelor's degree in computer science / engineering or a minimum of 2 years relevant, hands-on experience
 • Fluent in Dutch and/or French as well as a good working knowledge of English

We offer you

 • A culture of continuous development. At Devoteam, we value people over processes and galvanize potential by working at the forefront of innovation.
 • You will develop and grow in an agile and ambitious company where it’s okay to take risks.
 • You will learn from the best, building relationships and skills that will last your entire professional life.
 • An attractive and competitive remuneration package including a company car, group insurance and DKV.
Devoteam Front-end developer

Front-end developer wanted!

Job description

As a front-end developer, you will join Devoteam's application lifecycle business unit.
* You will create the next generation user experience for our customer's enterprise applications.
* You will help the customers move forward by creating new solutions and guaranteeing sustainability of the existing systems.
* Your experience with web applications and mobile platforms provide you with the right skills to deliver value and scaling on customer-facing web applications
* Due to your proficiency with core web technologies ( HTML, CSS, JavaScript, Angular, React, … ) you can set-up and maintain sophisticated front-end architectures
* Thanks to your team-player attitude you can integrate with collaboration teams in-house and on-site with the customer

Qualifications

 • Strong command of essential front-end web technologies
 • Willingness to keep up to date on innovative technologies by following trainings, courses and certifications
 • Three years of relevant experience as a front-end developer
 • Theoretical understanding and practical experience with data manipulation technologies
 • Fluent in Dutch and/or French as well as a good working knowledge of English

We offer you

 • A culture of continuous development. At Devoteam, we value people over processes and galvanize potential by working at the forefront of innovation.
 • You will develop and grow in an agile and ambitious company where it’s okay to take risks.
 • You will learn from the best, building relationships and skills that will last your entire professional life.
 • An attractive and competitive remuneration package including a company car, group insurance and DKV.
Devoteam Junior Consultant

Future Junior Consultant Wanted!

You are interested in one of these domains:

• Infrastructure
• Development
• Security
• Testing
• Etc

New technologies are your passion

• You enjoy the challenges that technology gives and you take the opportunity to carry out complex problem solving
• You have a Bachelor or Master Degree
• You are fluent in Dutch and/or French and have a very good command of English

We offer you:

 • A challenging and variable job
 • A training path and missions with personal follow up
 • An attractive and competitive remuneration package
 • Interesting fringe benefits like a company car, group assurance, DKV and laptop choice
Devoteam IT interns

We are looking for dynamic IT interns.

Our ideal trainee:

 • You are interested in one of these domains: Infrastructure, Development, Security, Testing, Data Analysis, etc.
 • New technologies are your passion
 • You enjoy the challenges that technology gives and you take the opportunity to carry out complex problem solving
 • You are going for your Bachelor or Master Degree
 • You are fluent in Dutch and/or French and have a very good command of English
 • You have the ability to learn
 • You are a dynamic team player and you are solutions oriented
 • You are good in multitasking and you are rigorous

Do you want to take up the challenge?

Please send your CV to

Our company

Devoteam NV/SA in Belgium (Zaventem) is a leading ICT service company with unique expertise in the converging fields of IT and Telecom. With more than 250 highly skilled experts Devoteam NV/SA provides Application Lifecycle Services, Solution Integration & Communication Services and Infrastructure & Platform Services. Devoteam NV/SA is part of the Devoteam Group; a leading ICT consulting group with 4000 employees active in 20 countries.

Teach for Belgium Social Changemaker - Inspirerende leerkracht

Via het coaching- en opleidingsprogramma van Teach for Belgium leer je hoe je een impact kan hebben in jouw klas, school en gemeenschap. Zo wordt je een social changemaker die werkt aan de toekomst van het onderwijs in België.

Gedurende 2 jaar geef je als deelnemer van het Teach for Belgium-programma fulltime les in een secundaire school met een lage socio-economische index. Je wordt hiervoor betaald door de Vlaamse Gemeenschap of de Federatie Wallonië-Brussel (FWB). Samen met de andere deelnemers werk je eraan om de sociale ongelijkheid te verminderen in jouw klas voor jouw leerlingen.

Meer informatie verkrijgbaar op http://teachforbelgium.org/nl/home/
KPMG Ready for graduation?

Ready for graduation? Time to explore your options.

At KPMG, we believe there’s nothing more promising than the road ahead – discovering, chasing insights and gathering knowledge, together. With this mindset we make a difference for our people, our clients and the public.

We are looking for people like you to join our team. Take a moment, explore our graduate opportunities for August and September 2019 and reach out!

Audit

Being an auditor at KPMG is much more than checking numbers. It's about using your social and analytical skills to objectively understand and examine the client's work processes. Each assignment is unique so your everyday is dynamic and changing.

Join us in Industry, Banking or Insurances.

Apply now

Tax and Legal and Accountants

As a Tax Adviser you'll gain experience in a very large domain as from the start of your career. You can also join KPMG Accountants in one of our local offices. Advising your clients on their year-end closing and financial reporting is only the beginning of the range of responsibilities assigned to you.

Join us in Corporate Tax, Indirect Tax, Global Mobility Services or Accountants.

Apply now

Advisory

Your mission at KPMG Advisory? Helping organizations meet not only the challenge of today’s risk-filled business world, but also improve their performance and enhance their growth.

Join us in Technology Advisory, Management Consulting, Deal Advisory or Risk Consulting.

Apply now

K law

At K law, we deliver a multidisciplinary and creative approach, which enables our clients to take opportunities to keep ahead of the legal challenges and keep their business moving forward.

Join us in Public Law, Banking and Finance Law, Business and Commercial Law, Corporate Law and M&A, Dispute Resolution, Employment Law, Real Estate or IP & ICT Law.

Apply now

Belfius Bank IT Auditor Junior & Senior

Wat houdt de job in?

Het team van de Interne Audit van Belfius is op zoek naar auditors met belangstelling voor het IT-domein of die ter zake al ervaring hebben en in staat zijn hun praktische IT-kennis en hun gezond verstand aan te wenden om audits uit te voeren in diverse bankdomeinen.
Bent u geboeid door robotica en door blockchain? Ga de uitdaging aan en draag bij tot de uitwerking van de nieuwe auditbenadering van deze onderwerpen bij de bank!

We verwijzen u ook graag door naar volgend initiatief van de Universiteit Gent: UGent Careercenter