Online schachtenverkoop en Doop
8 maart 2021 13:11

Geachte commilitones, liefste Winezen

Zoals jullie misschien al hebben horen waaien organiseert WiNA binnenkort een doop. Wegens de huidige Corona maatregelen zal dit een proces van een aantal weken zijn dat begint met een online schachtenverkoop en (indien mogelijk) eindigt met een beperkte fysieke ceremonie.

Ik kan nu al aankondigen dat de schachtenverkoop zal doorgaan op dinsdag 16 maart tijdens de wekelijkse clubavond op onze discord server. Het concept zal grotendeels hetzelfde zijn, een feut zal zich voorstellen, een aantal commilitones krijgen de kans om vragen te stellen en dan wordt de feut verkocht. Het zal volledig online doorgaan, maar we gaan er alles aan doen om er toch een feestelijke avond van te maken (stinkende cantuszaal met plakkende vloer wordt niet voorzien 😛).

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een uitgebreide website waar feuten zich kunnen inschrijven voor de doop en waar tijdens de verkoop op schachten geboden kan worden. Op die site zal je ook een modelcontract vinden zodat jullie met een gerust hart een biedingsoorlog kunnen aangaan met de andere (ere-)leden. Over de details hieromtrent mogen jullie in de komende dagen nog een aankondiging verwachten.

Als je interesse hebt om deel te nemen aan de doop en je zit nog niet in onze eerstejaars facebook groep, stuur mij zo snel mogelijk een bericht, dan breng ik dat in orde!
Aarzel zeker niet om mij bij vragen of twijfels een bericht of een mailtje te sturen.

Hopelijk tot snel!
Victor Ronsyn
WiNA schachtentemmer 20-21