Boeken en Cursussen

WiNA voorziet al jouw studiemateriaal!


WiNA heeft alle proffen gecontacteerd en het nodige cursusmateriaal verzameld voor haar drie opleidingen. Je kan nu makkelijk via de WiNA Shop online uw boekenpakket samenstellen en afrekenen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is uw boekenpakket afhalen op een zelfgekozen tijdstip. Zo makkelijk is het!


Bestellingen van cursusmateriaal kunnen pas geplaatst worden vanaf 2 weken voor de start van het academiejaar!

Wist je dat je in de WiNA Shop ook terecht kunt voor de aankoop van WiNA Merchandise? Ga snel eens een kijkje nemen.


Ga naar de WiNA Shop


Hieronder vind je wat meer informatie omtrent de WiNA Shop en hoe je deze kan gebruiken om makkelijk uw aankopen bij WiNA digitaal in orde te brengen.

Vragen of problemen? Aarzel dan niet om ons cursusteam te contacteren via cursus@wina-gent.be.


Je cursusmateriaal bestellen via de WiNA Shop

STAP 1: WiNA account

Vooraleer je boeken of cursussen kan aankopen bij WiNA, moet je eerst een (gratis) account aanmaken op onze website. Dat kan makkelijk via onderstaande link.

WiNA account aanmaken

Indien je reeds het vorige academiejaar lid was, hoef je niet opnieuw een account aan te maken. Je kan dan gewoon inloggen met uw gegevens en meteen naar 'stap 2' gaan.

STAP 2: Lidmaatschap

Indien je geen lid wenst te worden van WiNA, kan je meteen naar stap 3 gaan om uw boekenpakket zonder korting te bestellen.

Alle leden van WiNA kunnen hun boeken en cursussen bestellen aan de scherpste prijs. Maar vooraleer je van alle voordelen kan genieten, moet je eerst uw lidmaatschap voor het komende jaar in orde brengen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het lidgeld betalen aan WiNA. We leggen hieronder uit hoe je dit kan doen.


Via payconiq

Ga naar deze website om uw lidgeld online te betalen via Payconiq.

Via bankoverschrijving

Indien je niet via Payconiq kan betalen, mag je het lidgeld ook overschrijven naar de bankrekening van WiNA. Opgelet, de verwerking van uw overschrijving kan enkele dagen duren.

IBAN BE52 7330 1008 5909
BIC KREDBEBB
Bedrag 12 euro
Mededeling: WiNA Lidgeld 21-22 "naam + voornaam"

Je kan de status van uw lidmaatschap hier steeds raadplegen.

Als alles goed verlopen is, ben je nu officieel lid van WiNA voor het academiejaar 2021-2022. Hou er rekening mee dat de verwerking van uw betaling enkele dagen kan duren. Pas daarna zal je op de website geregistreerd staan als lid. Indien dit niet binnen de week in orde zou zijn, neem dan zeker contact op met de cursusdienst.

STAP 3: Cursusmateriaal bestellen

Nu je een geregistreerd lid bent van WiNA, kan je uw cursusmateriaal bestellen aan de scherpste prijs. Ga hiervoor naar de WiNA Shop.


Problemen of vragen?

Onze cursusdienst staat altijd paraat om je te helpen waar nodig. Als je problemen zou ondervinden bij het aanmaken van een account, het in orde brengen van het lidmaatschap of het bestellen van je cursusmateriaal, mag je hen steeds contacteren door een mailtje te sturen naar cursus@wina-gent.be.